Δούλεψε κι εσύ για το Chaos - Ο Σπύρος Πανόπουλος κάνει προσλήψεις!

Ο Σπύρος Πανόπουλος, ιδρυτής της SP Automotive που κατασκευάζει το Chaos, το πρώτο ultracar στην ανθρώπινη ιστορία, ανακοίνωσε ότι ψάχνει για συνεργάτες.

  • -
  • -

Ο Σπύρος Πανόπουλος έχει γίνει διάσημος από όταν ανακοίνωσε την ανάπτυξη και κατασκευή του πρώτου ultracar που θα γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα, το γνωστό σε όλους Chaos. Βέβαια, η αποκάλυψη του αυτοκινήτου έχει καθυστερήσει σημαντικά, σε βαθμό που να θυμίζει τη συνήθεια της Tesla και του Elon Musk να χάνουν συστηματικά ημερομηνίες. Βέβαια η Tesla τελικά παρουσιάζει αυτοκίνητα, ο Πανόπουλος μας πάει από αναβολή σε αναβολή.

Όπως και να 'χει, φαίνεται ότι ο άνθρωπος που έχει δώσει τα αρχικά του στην SP Automotive, μια εταιρεία με μέγεθος που συγκρίνεται μόνο με την Giant του Γιάγκου Δράκου, προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος (ή έστω να παρουσιάσει αυτήν την εικόνα προς τα έξω). Γι’ αυτό το λόγο ανακοίνωσε με ένα story στο Instagram ότι προχωράει σε προσλήψεις

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5549cdd76ff41d1fb95c3c9100cd48cc.png

Το Chaos δεν είναι αρκετό για να διοχετεύσει τη δημιουργικότητά του ο πολυπράγμων Σπύρος Πανόπουλος

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι εκτός από το Chaos ο Πανόπουλος μέσω της αυτοκρατορίας που έχει χτίσει ασχολείται και με άλλα projects όπως το Apeiron (ναι, θα υπάρξει και δεύτερο ultra car στον πλανήτη Γη), το Cubicle (γιατί η SP Automotive φτιάχνει και ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης) και το ZION (δεν γίνεται να μην φτιάξει όχημα υδρογόνου ο Πανόπουλος). Μαζί με όλα αυτά, ο Έλληνας μηχανικός που δείχνει νέους δρόμους στην κατασκευή αυτοκινήτων συνεχίζει τις δραστηριότητές του στον χώρο της βελτίωσης και των dragster, με το θρυλικό Mitsubishi EVO που έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό σε ολόκληρη την υφήλιο.

Δείτε ακόμα: Σπύρος Πανόπουλος: Ο μεγαλύτερος influencer στην Ελλάδα!

Ραγδαία ανάπτυξη για την SP Automotive! - Πού θα στείλεις βιογραφικό;

Με τόσο πολλά ενεργά μέτωπα είναι λογικό η SP Automotive να επεκτείνεται ραγδαία. Αυτήν τη στιγμή, η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία αναζητά συνεργάτες, οι οποίοι να είναι τεχνίτες σύνθετων υλικών. Φυσικά, είναι γνωστό ότι στο Chaos αλλά και στα υπόλοιπα μοντέλα της SP Automotive χρησιμοποιούνται υλικά που ζηλεύουν οι κορυφαίες εταιρείες του πλανήτη όπως η Ferrari και η Lamborghini. Πρόκειται για υλικά που είναι πάρα πολύ μπροστά για την εποχή τους, όπως το Zylon. Όσο για τα ανθρακονήματα, για τον Πανόπουλο είναι περίπου ότι η απλή λαμαρίνα για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Συνηθισμένα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/f01c82c807ab4f4dd8ed692e9d24a626.jpg

Αν είσαι τεχνίτης σύνθετων υλικών και θέλεις να δουλέψεις σε μια ελληνική εταιρεία που ετοιμάζεται να συνταράξει συθέμελα το παγκόσμιο αυτοκινητικό γίγνεσθαι, στείλε τώρα βιογραφικό στο career@spyrospanopoulos.com.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...