Ο Πανόπουλος εμφάνισε το Chaos – Το έχει σε ζελατίνα!

Ο Έλληνας δημιουργός του κορυφαίου αυτοκινήτου που έχει δει ποτέ η υφήλιος, για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.

  • -
  • -

Με μια νέα φωτογραφία στα social media, όπου απεικονίζεται η κορούλα του εμπρός από το ακριβοθώρητο Chaos, το αυτοκίνητο που θα προκαλέσει παγκόσμια ταραχή και θα αναγκάσει τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου να υποκλιθούν στο μεγαλείο του, ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της SP Automotive, Σπύρος Πανόπουλος, αφήνει να εννοηθεί ότι το πρώτο και μοναδικό Ultracar του γαλαξιακού σύμπαντος, εισέρχεται στην τελική φάση.

chaos

Στην κεντρική εικόνα, το Chaos περιβάλλεται από μια διαφανή ζελατίνα, με την εντυπωσιακή σιλουέτα του οχήματος να διακρίνεται ξεκάθαρα. Το κοριτσάκι τρέχει πλάι στο πανίσχυρο ελληνικό αυτοκίνητο, όπου οι ευμεγέθεις ζάντες σε χρυσαφί απόχρωση δείχνουν να συνδυάζονται ιδανικά με το σκούρο αμάξωμα.

Πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το Chaos

Απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν έχει δώσει ακόμη ο Έλληνας εφευρέτης. Το project του Chaos έχει βγει εκτός αρχικού χρονοδιαγράμματος, με το σίριαλ της πρεμιέρας του να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Το πότε θα το δούμε με «σάρκα και οστά», μόνο ο δημιουργός του το γνωρίζει.

Το ελληνικό Ultracar θα είναι φτιαγμένο σε μεγάλο βαθμό από καινοτόμα υλικά, με το 3D να κυριαρχεί σε διάφορα εξαρτήματα. Τα καθίσματα για παράδειγμα, με βάση πάντα τα λεγόμενα του κυρίου Πανόπουλου, θα είναι τα ελαφρύτερα που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε αυτοκίνητο παραγωγής. Η βάση κάτω από το κάθισμα είναι εκτυπωμένη σε τρισδιάστατη μορφή, ενώ δεν λείπει το carbon και το τιτάνιο.

chaos

Διαβάστε επίσης: Άνοιξαν οι παραγγελίες για το Chaos

Θυμίζουμε πως, το Chaos αξίας 12,5 εκατ. ευρώ θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις – εφόσον βγει στην παραγωγή - την Earth Vision των περίπου 2.000 ίππων και 1.389 Nm ροπή, και την Zero Gravity που αποδίδει πάνω από 3.000 ίππους και 1.984 Nm. Οι επιδόσεις, αμφότερων των εκδόσεων, θα είναι ασυναγώνιστες και μόνο ένας πιλότος της F1 θα μπορεί να κινηθεί στο όριο. Το λέμε αυτό, διότι στην περίπτωση της απλής έκδοσης, τα 0-100 θα επιτυγχάνονται σε 1,9 δεύτερα, ενώ της Zero Gravity σε 1,55΄΄. Όσο για την τελική ταχύτητα, ξεπερνά τα 500 km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...