2 εβδομάδες φυλακή και πρόστιμο 2.140 ευρώ σε μοτοσικλετιστή - Δείτε τι έκανε [video]

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας έτρεχε σε δημόσιο δρόμο με περισσότερα από 275 km/h. Η αστυνομία τον εντόπισε και τον οδήγησε στον εισαγγελέα.

  • -
  • -

Η υπερβολική ταχύτητα θεωρείται αδίκημα σε πολλές χώρες του κόσμου, με τις ποινές που συνοδεύουν την παράβαση να είναι ιδιαίτερα αυστηρές. Στο Ντένβερ των ΗΠΑ, ένας μοτοσικλετιστής συνελήφθη, αφού εντοπίστηκε να τρέχει υπερβολικά στον δημόσιο δρόμο.

Ο Rendon Dietzmann δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό του κανάλι στα social media, θέλοντας να κάνει επίδειξη των οδηγικών του ικανοτήτων και της δύναμης της μοτοσικλέτας του. Σε αυτό, φαίνεται να κινείται στον αυτοκινητόδρομο με απίστευτες ταχύτητες που έφταναν έως τα 170 mph, δηλαδή πάνω από 275 km/h, κάνοντας ελιγμούς και θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο τόσο τον εαυτό του όσο και τους υπόλοιπους οδηγούς.

moto

Η αστυνομία ωστόσο δεν του χαρίστηκε. Κάνοντας χρήση του δικού του βίντεο, τον εντόπισε και τον συνέλαβε, απαγγέλοντάς του μια σειρά σοβαρών παραβάσεων. Στο δικαστήριο ομολόγησε την ενοχή του, με τις Αρχές να του επιβάλλουν πρόστιμο 2.300 δολάρια (2.140 ευρώ), να του αφαιρούν το δίπλωμα, να του επιβάλλουν 12 βαθμούς ποινή και συγχρόνως να τον καταδικάζουν σε 14 ημέρες φυλάκιση.

Δεν θα οδηγήσει ξανά για 1 χρόνο

Σύμφωνα με το δικαστήριο, για τον επόμενο χρόνο, ο κύριος Dietzmann απαγορεύεται να οδηγήσει. Ο δικηγόρος του ζήτησε συγγνώμη από το δικαστήριο και τους κατοίκους του Κολοράντο εκ μέρους του πελάτη του.

Δείτε ακόμη: Αττική: 10 μήνες φυλακή και κατάσχεση μοτοσυκλέτας σε οδηγό - Δείτε τι έκανε

Από την πλευρά του, ο Rendon Dietzmann θέλησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός, τυπώνοντας και πουλώντας μπλουζάκια με τη φωτογραφία του στην ιστοσελίδα του, γράφοντας πάνω «Colorado's Most Wanted». Την ίδια στιγμή, το κανάλι του στο YouTube απέκτησε 25.000 νέους συνδρομητές.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...