Η βυθισμένη Porsche στον Πειραιά – Το μεγάλο μυστικό

Πώς έπεσε η Porsche μέσα στο λιμάνι; Πότε έγινε το ατύχημα και για ποιον λόγο; Μήπως υπάρχουν και πτώματα στον βυθό; Αυτά είναι τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση.

  • -
  • -

Στο ίδιο ακριβώς σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο Αντώνης Καρυώτης, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon», τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη στο λιμάνι του Πειραιά, έγινε μια παράξενη ανακάλυψη.

Υπάλληλοι εταιρείας που πραγματοποιούσαν εργασίες εκβάθυνσης στο συγκεκριμένο σημείο του λιμανιού, ανέσυραν μια Porsche. Όπως αναφέρει το piraeuspress.gr,  το πολυτελές αυτοκίνητο ανασύρθηκε μαζί με τα υλικά από το βυθό όταν το έπιασε η δαγκάνα του εκσκαπτικού μηχανήματος.

Οι εργαζόμενοι σταμάτησαν αμέσως τις εργασίες και φώναξαν το λιμενικό. Αφού ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, ξεκίνησε έρευνα για τυχόν πτώματα. Ωστόσο, επειδή ο βυθός ήταν πολύ ταραγμένος, οι έρευνες διακόπηκαν και θα επαναληφθούν στην πρώτη ευκαιρία από τους δύτες, που θα ξαναβουτήξουν στο σημείο.

limani

Η Porsche, μεταφέρθηκε στο λιμενικό και αφού γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού θα μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Οι Αρχές εξετάζουν διάφορα ενδεχόμενα, καθώς ένα αυτοκίνητο δεν βυθίζεται έτσι ξαφνικά στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Το αν πρόκειται για δολοφονική ενέργεια, είτε για εξαφάνιση του οχήματος επειδή μετέφερε ναρκωτικά, είτε για οτιδήποτε άλλο, εξετάζεται από τις Αρχές.

κεντρική φωτό: αρχείου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...