Πώς οδηγός Porsche σκοτώθηκε από λακκούβα;

Μια κακοτεχνία στο οδόστρωμα αποδείχθηκε μοιραία για τον οδηγό μιας Porsche. Το πολυτελές αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλα τρία οχήματα.

  • -
  • -

Οι λακκούβες στο οδόστρωμα εκτός του ότι προκαλούν προβλήματα στα οχήματα, κάποιες, σπάνιες φορές, είναι και μοιραίες. Παράδειγμα, αυτό που συνέβη στο West Sussex της Βρετανίας με θύμα έναν 74χρονο.

atixima

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Sun», ο οδηγός της λευκής Porsche 911 GT2 σκοτώθηκε ακαριαία έπειτα από σύγκρουση με άλλα τρία οχήματα. Μάλιστα, το πανίσχυρο sportcar κατέληξε μισοδιαλυμένο στον φράκτη ενός σπιτιού.

atixima

Από τη σφοδρή πρόσκρουση, τραυματίστηκε σοβαρά και ο οδηγός μιας λευκής BMW που ενεπλάκη στο τροχαίο, ενώ οι δύο οδηγοί των υπόλοιπων αυτοκινήτων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

atixima

Δείτε ακόμη: Η βυθισμένη Porsche στον Πειραιά – Το μεγάλο μυστικό

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος, αλλά σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένας από τους οδηγούς, είτε της BMW, είτε της Porsche, επιχείρησε ελιγμό για να αποφύγει τη λακκούβα, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους, συμπαρασύροντας και τα άλλα δύο οχήματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...