Αυτό είναι το νέο Hyundai Tucson – Τι καινούργιο φέρνει;

To δημοφιλές SUV της Hyundai ανανεώθηκε, έχοντας ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση, εντυπωσιακό εσωτερικό και επιπλέον τεχνολογίες.

  • -
  • -

Το κορυφαίο μοντέλο της Hyundai, το Tucson, ανανεώθηκε και είναι έτοιμο να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά την εμπορική του πορεία στην ευρωπαϊκή κυρίως αγορά. Το κορεατικό C-SUV διατηρεί τη μοντέρνα εμφάνιση, ενσωματώνοντας τα νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα Parametric Jewel, τα οποία σε συνδυασμό με την ανασχεδιασμένη μάσκα και το χρώμιο στο κάτω τμήμα του προφυλακτήρα, αναδεικνύουν το εντυπωσιακό εμπρός τμήμα του αμαξώματος, ειδικά στην έκδοση N Line με το σπορτίφ look.

tucson

Νέας σχεδίασης είναι οι ζάντες αλουμινίου, με την κορεατική φίρμα να εμπλουτίζει τη χρωματική παλέτα με πέντε νέα χρώματα (Cypress Green Pearl, Ecotronic Grey Pearl, Ultimate Red Metallic, Jupiter Orange Metallic και Sailing Blue Pearl).

Διπλές οθόνες 12,3 ιντσών

Αντίθετα με το εξωτερικό, το εσωτερικό έχει ανανεωθεί σε σημαντικό βαθμό. Η σχεδιαστική προσέγγιση είναι μινιμαλιστική, ακολουθώντας το πρότυπο του Kona. Ο οδηγός έχει μπροστά του ένα νέο τριάκτινο τιμόνι, ενώ οι δύο ψηφιακές οθόνες διαστάσεων 12,3 ιντσών έκαστος, για τον πίνακα οργάνων και το infotainment έχουν ενωθεί σε ένα ενιαίο πάνελ.

tucson

Αλλαγές έχουν γίνει και στην κεντρική κονσόλα, η οποία διαθέτει θέση για ασύρματη φόρτιση smartphone, οι διακόπτες κάτω από την κεντρική οθόνη είναι νέοι, ενώ ο επιλογέας για το κιβώτιο ταχυτήτων μεταφέρθηκε στην κολόνα του τιμονιού απελευθερώνοντας χώρο. Πλήρως επανασχεδιασμένο είναι το υποβραχιόνιο, με τις επιφάνειες της καμπίνας να καλύπτονται από νέες επενδύσεις, όπως και τα καθίσματα.

Φυσικά, το ανανεωμένο Hyundai Tucson δέχεται ασύρματες ενημερώσεις over-the-air (OTA), με την  ασύρματη υποστήριξη των Android Auto και Apple CarPlay να παρέχεται στάνταρ. Ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου είναι υπερ-πλήρης, με τους Κορεάτες να προσθέτουν εκτός των άλλων, έγχρωμο Head-Up Display, το σύστημα Forward Attention Warning (FAW) που μέσω κάμερας υπερύθρων τοποθετημένη στην κολόνα του τιμονιού παρακολουθεί το βλέμμα των ματιών του οδηγού, αλλά και το Hyundai Digital Key 2.0 με Ultra-Wide Band. Πρόκειται για το ψηφιακό κλειδί που επιτρέπει στον κάτοχο να ξεκλειδώσει το όχημα από μακριά και να εκκινήσει στη συνέχεια χωρίς την συνδρομή του παραδοσιακού κλειδιού.

tucson

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο Hyundai i30 - Οι μεγάλες αλλαγές

Όσον αφορά στους κινητήρες, το Tucson θα συνεχίσει να προσφέρεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, ως ήπιο υβριδικό, full hybrid και plug in hybrid με δυνατότητα ανάκτησης ενέργειας. Αναλυτικότερα στοιχεία για τις τεχνικές προδιαγραφές θα δοθούν λίγο πριν την έναρξη του λανσαρίσματος.

tucson

Το πότε θα ξεκινήσει η εμπορική πορεία του ανανεωμένου Hyundai Tucson δεν ανακοινώθηκε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...