Flexcar: Αυτοκίνητο άμεσα χωρίς δεσμεύσεις, μόνο με ένα μίσθωμα!

Η ελευθερία του πελάτη να διαμορφώσει εκείνος τους κανόνες για το leasing αυτοκίνητό του γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, με το FlexCar New Era!

  • -
  • -

Η FlexCar ήταν η εταιρεία που μας «σύστησε» το ευέλικτο leasing, μια διαφορετική μορφή χρονομίσθωσης που επέτρεψε στους πελάτες να κανονίσουν οι ίδιοι τους όρους του συμβολαίου τους, δίχως αναγκαστική μακροχρόνια δέσμευση και «ποινές». Τώρα η εταιρεία έρχεται για να κάνει ένα βήμα παρακάτω, αλλάζοντας ακόμη μια φορά τους κανόνες! Έτσι ο χρήστης του οχήματος απολαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία, μαζί με ξεγνοιασιά, γνωρίζοντας ότι στηρίζεται σε μια αξιόπιστη υπηρεσία παροχής αυτοκινήτου που τον απαλλάσσει από κάθε… σκοτούρα που μπορεί να συνεπάγεται η ιδιοκτησία και η χρήση ενός οχήματος!

Με ένα μίσθωμα… ξεκινάς!

Πιο συγκεκριμένα, η FlexCar αλλάζει τους όρους απόκτησης αυτοκινήτου. Το FlexDeposit που πληρώνει ο πελάτης κατά την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία, ήταν ίσο με δύο μισθώματα του αυτοκινήτου που επέλεξε, πλέον όμως ισούται με ένα μίσθωμα, περιορίζοντας σημαντικά το αρχικό έξοδο που πρέπει να γίνει για να αποκτήσει το όχημα. Παράλληλα, απολαμβάνει νέες μειωμένες χρεώσεις χιλιομέτρων, μαζί με extra χιλιόμετρα οδήγησης κάθε μήνα για μεγαλύτερη ελευθερία χρήσης του αυτοκινήτου και ακόμη περισσότερη απόλαυση, στοιχεία απαραίτητα κατά τη συμβίωση του πελάτη με το όχημα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον το FlexDeposit επιστρέφεται στον χρήστη όταν ολοκληρωθούν 28 μήνες, από τους 36 μήνες που ίσχυε μέχρι και σήμερα, ενώ από τους 14 μήνες και ύστερα, μπορεί να αλλάξει το αυτοκίνητο που οδηγεί και να επιλέξει ένα άλλο από τον στόλο της FlexCar, ακόμη και μεγαλύτερης κατηγορίας, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει ξανά το FlexDeposit. Φυσικά δεν αλλάζει τίποτα από τα υπόλοιπα, παραδοσιακά πλεονεκτήματα που συνοδεύουν τους πελάτες, όπως τη δυνατότητα επιστροφής του οχήματος όποτε το θελήσουν χωρίς κάποια… ποινή, αλλά και η επιλογή αγοράς του οχήματος οποιαδήποτε στιγμή, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Επισκεφθείτε τώρα το site της FlexCar, βρείτε τα μοντέλα που ισχύουν τα πλεονεκτήματα της New Era και αποκτήστε αυτοκίνητο με τους πιο ευνοϊκούς όρους της αγοράς!

 

https://flexcar.gr/?utm_campaign=GR%20%7C%20GoCar.gr&utm_source=gocarwebsite&utm_medium=blogpost&utm_content=flexcar_autokinito_amesa_xoris_desmeuseis_mono_misthoma
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...