Executive Flex: Ο πιο γρήγορος και αξιόπιστος τρόπος για να αποκτήσεις σήμερα αυτοκίνητο με leasing!

Η ευελιξία που προσφέρει το leasing έχει κερδίσει το αγοραστικό κοινό και σήμερα η Executive Flex σου προσφέρει τη δυνατότητα αξιόπιστα και με το πλέον ευέλικτο πρόγραμμα της αγοράς να αποκτήσεις άμεσα το νέο σου αυτοκίνητο.

  • -
  • -

Το leasing αποτελεί την πλέον αναπτυσσόμενη τάση της εποχής, με σημαντικό μέρος του αγοραστικού κοινού να προτιμά την ευκολία και την ευελιξία που προσφέρει σήμερα η μίσθωση ενός αυτοκινήτου. Το σημαντικότερο στοιχείο που έχει συμβάλλει σε αυτή τη στροφή είναι το γεγονός πως ο καταναλωτής γνωρίζει σήμερα ότι το leasing αυτοκινήτου δεν αφορά αποκλειστικά τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα νομικά πρόσωπα, αλλά και όλους εμάς, τους ιδιώτες! Για όσους αναζητούν τον πιο γρήγορο, αξιόπιστο και ευέλικτο τρόπο για να κάνουν την είσοδο τους στον κόσμο του leasing, η Executive Flex αποτελεί την ιδανική λύση. Με την εγγύηση και την αξιοπιστία που συνοδεύει τον Όμιλο Σφακιανάκη, η μοναδική σε παροχές και ευελιξία υπηρεσία έχει κερδίσει τους ιδιώτες, αλλά και μεγάλες εταιρείες ή οργανισμούς. Είτε πρόκειται για καινούργιο αυτοκίνητο, ή μεταχειρισμένο με ελάχιστα χιλιόμετρα σαν καινούργιο, με την Executive Flex μπορείς να κάνεις άμεσα και χωρίς κανένα άγχος την είσοδο σου στον κόσμο του leasing. 

Σε τι διαφέρει και ξεχωρίζει η Executive Flex;

Με το leasing μπορείς να απολαμβάνεις μία σειρά από ευκολίες που σου επιτρέπουν να ζεις ξέγνοιαστα με το νέο σου αυτοκίνητο. Κάτι απολύτως λογικό, αν αναλογιστούμε ότι στο μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνονται παροχές όπως τα τέλη κυκλοφορίας, το σέρβις, μεικτή ασφάλιση, έως και αλλαγή ελαστικών!. Ποια είναι όμως τα στοιχεία που καθιστούν ακόμα πιο εύκολη και δελεαστική την Executive Flex; Καταρχήν, η απόκτηση του αυτοκινήτου χωρίς προκαταβολή, με χαμηλό κόστος έναρξης και σταθερό μίσθωμα! Και μάλιστα άμεσα, χωρίς καμία χρονοτριβή. Η δυνατότητα αγοράς της υπηρεσίας χωρίς προκαταβολή σου επιτρέπει να αποκτήσεις νέο αυτοκίνητο και να το πάρεις στα χέρια σου στο… πι και Flex! Άμεσα, εύκολα και με δυνατότητα αλλαγής οχήματος σε ελεύθερη χρονική διάρκεια, συμπεριλαμβανομένων όλων των υπηρεσιών και προτερημάτων της χρονομίσθωσης. Είτε είσαι ιδιώτης είτε εταιρεία, η Executive Flex έχει το κατάλληλο πρόγραμμα για σένα, προσαρμόζοντας τη μίσθωση σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. 

Στο… πι και Flex!

Με δεδομένο ότι δεν απαιτείται προκαταβολή, η διαδικασία απόκτησης αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ άλλοτε πιο εύκολη και γρήγορη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στη σελίδα της Executive Flex και να αναζητήσεις το μοντέλο που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο να δεις τις προσφορές που ισχύουν ή όλη τη γκάμα των μοντέλων που διατίθενται. Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε καινούργια αυτοκίνητα ή μοντέλα με ελάχιστα χιλιόμετρα στο οδόμετρο, σαν καινούργια! Από αυτοκίνητα πόλης, supermini και SUV, ό,τι και αν ζητάς θα το βρεις στη γκάμα της Executive Flex. Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο Όμιλος Σφακιανάκη υποστηρίζει στρατηγικά τη βιώσιμη ανάπτυξη, στη γκάμα των αυτοκινήτων της Executive Flex θα βρείτε τελευταίας τεχνολογίας μοντέλα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Μόλις ολοκληρώσεις την περιήγηση σου στην επίσημη σελίδα της Executive Flex και ξεχωρίσεις το αυτοκίνητο που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σου, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να στείλεις τη σχετική φόρμα προσφοράς. Τη συμπληρώνεις στο ειδικό πεδίο κάθε αυτοκινήτου και αμέσως μετά την αποστολή της, οι άνθρωποι της Executive Flex θα επικοινωνήσουν μαζί σου. Από τη στιγμή που θα αποδεχτείς την προσφορά και στείλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές και η παραλαβή του αυτοκινήτου. Τόσο εύκολα, γρήγορα και απλά

Απόκτησε σήμερα αυτοκίνητο από την Executive Flex! 

Όλα τα παραπάνω, τα απολαμβάνεις με τις πλέον προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, οι οποίες αφορούν πληθώρα μοντέλων. Χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα των αυτοκινήτων, αλλά και την τεχνολογία κίνησης. Και το σημαντικότερο; Με δεδομένη την αξιοπιστία που εγγυάται ο Όμιλος Σφακιανάκη. Ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών leasing στην αγορά που προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες μίσθωσης σε ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρίες, μέσα από την Executive Flex. Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της Executive Flex, βρες το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα προσφοράς και στο… πι και Flex να αποκτήσεις το νέο σου αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...