Τα τρία φθηνότερα υβριδικά Toyota στην Ελλάδα – Δείτε τιμές

Ένα υβριδικό αυτοκίνητο συνδυάζει την πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, με την καλή τιμή πώλησης. Πόσο κάνουν τα τρία πιο προσιτά μοντέλα στην Ελλάδα;

  • -
  • -

Η Toyota είναι η πιο παραδοσιακή δύναμη στα υβριδικά αυτοκίνητα, καθώς ήταν η πρώτη που τα έφερε στην αγορά με το Prius. Σήμερα οι Ιάπωνες βάζουν κάποιο υβριδικό σύνολο στα περισσότερα από τα μοντέλα τους.

Το Yaris Cross, η Corolla και το Yaris είναι τα τρία πιο φθηνά υβριδικά μοντέλα που μπορεί να βρει κάποιος σήμερα, όχι μόνο με το σήμα της Toyota, αλλά γενικά στην αγορά των καινούριων αυτοκινήτων. Πόσο κάνει το καθένα, όμως;

Toyota Yaris Cross - το φθηνότερο υβριδικό SUV

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/1c68f5e456b20d529243ab559200d52e.jpg

Το Toyota Yaris Cross έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα, με τις πωλήσεις να δείχνουν όλη την αλήθεια, καθώς το έχουν φέρει στην πρώτη θέση των SUV και στην τέταρτη θέση συνολικά, αν στην κατάταξη συμπεριλάβουμε και τα μοντέλα που δεν είναι SUV.

Αν και έχει πολλές εκδόσεις, είναι διαθέσιμο μόνο με τον υβριδικό κινητήρα των 1,5 λίτρων που αποδίδει 116 ίππους. Έτσι, το μόνο που αλλάζει ανάμεσα στις εκδόσεις είναι ο εξοπλισμός. Η φθηνότερη τιμή στην οποία μπορεί κάποιος να αγοράσει το υβριδικό Toyota Yaris Cross είναι τα 23.230 ευρώ. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις και τις τιμές του υβριδικού SUV.

Δείτε ακόμαToyota Yaris Cross ηλεκτρικό! - Πότε θα πωλείται;

Toyota Corolla - το φθηνότερο υβριδικό οικογενειακό

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/c151a65ec197917260c4d0b63b947739.jpg

Το όνομα Corolla είναι πραγματικά διάσημο σε όλον τον κόσμο, καθώς πρόκειται για ένα από τα μοντέλα με τη μεγαλύτερη ιστορία, καθώς και για το αυτοκίνητο που έχει πουλήσει τις περισσότερες μονάδες στην ιστορία της αυτοκίνησης. Η Corolla έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα, σε όλες τις γενιές της.

Σήμερα αποτελεί τη φθηνότερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος που θέλει ένα υβριδικό αυτοκίνητο για να μετακινεί την οικογένεια οικονομικά. Χαρακτηριστικά, η τιμή για την Toyota Corolla sedan ξεκινά από 23.370 ευρώ με τον υβριδικό κινητήρα των 1,8 λίτρων που αποδίδει 140 ίππους. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις της Toyota Corolla sedan.

Toyota Yaris - το φθηνότερο υβριδικό μικρό

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/32610ad95b59634cf41c0c90677435d2.jpg

Το Toyota Yaris δεν χρειάζεται συστάσεις στην Ελλάδα. Όλες οι γενιές έχουν σημειώσει πραγματικά μεγάλες πωλήσεις, ενώ είναι πάρα πολλές οι φορές που βρέθηκε στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων. Από την πρώτη γενιά που σχεδίασε ο Έλληνας, Σωτήρης Κωβός, μέχρι και σήμερα, το Yaris είναι μία από τις πρώτες επιλογές που θα κοιτάξει όποιος ενδιαφέρεται για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Αν και το Yaris πάντα ήταν ένα οικονομικό σε καύσιμο αυτοκίνητο, το υβριδικό Toyota Yaris μπορεί και ρίχνει ακόμα περισσότερο την κατανάλωση. Έτσι, η κυκλοφορία στην πόλη γίνεται χωρίς άγχος για το πρατήριο. Επιπλέον, το Yaris είναι το πιο φθηνό υβριδικό μοντέλο πόλης που μπορεί να αγοράσει κάποιος σήμερα, αφού ξεκινά από 20.380 ευρώ. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις και τις τιμές του Toyota Yaris.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...