Η κλοπή της χρονιάς: Άνοιξαν τρύπα στην οροφή και «σήκωσαν» 9 αυτοκίνητα [video]

Οι δράστες με τα γούνινα παλτό και τα καουμπόικα καπέλα μπήκαν στην αντιπροσωπεία και έφυγαν με 9 αυτοκίνητα.

  • -
  • -

Ως επιχείρηση «Mission Impossible» περιέγραψε την κλοπή που σημειώθηκε στην αντιπροσωπεία «Northtown Auto Sales» της Ουάσιγκτον, ο διευθυντής Johnny Arrotta. Η συμμορία, έχοντας σχεδιάσει ένα απίθανο κόλπο προκειμένου να αποφύγει την ενεργοποίηση του συναγερμού, άνοιξε τρύπα στην οροφή του κτηρίου και ένας από τους δράστες κατέβηκε με σκοινί στον χώρο.

stolen

Αφού πήραν μια σειρά από κλειδιά αυτοκινήτων, παραβίασαν την κεντρική είσοδο και εξαφανίστηκαν με 9 οχήματα αξίας περίπου 250.000 δολαρίων. Ανάμεσα σε αυτά, ήταν τρεις BMW, δύο Mercedes κι ένα Nissan Titan.

Από το υλικό των καμερών ασφαλείας, φαίνεται ένας να φοράει γούνινο παλτό και κάποιος άλλος καουμπόικο καπέλο. Ο κύριος Arrota υποπτεύεται ότι κάποιος από τη σπείρα σχεδίαζε μήνες την κλοπή, γνωρίζοντας πως ακριβώς θα μπουν και θα βγουν από το κτήριο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.   

stolen

Δείτε ακόμη: Νέα απάτη – Κλέβουν αυτοκίνητα σε 30 δευτερόλεπτα με Nokia 3310 (videos)

Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα για το συμβάν και συνέλαβε έναν ύποπτο. Παράλληλα, στην τσάντα μιας γυναίκας που τον συνόδευε βρέθηκε ένα από τα κλεμμένα κλειδιά. Κάποια από τα οχήματα εντοπίστηκαν και επιστράφηκαν στην αντιπροσωπεία, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών της συμμορίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...