Ο πιο… μπούφος κλέφτης: Ανέβασε στο Facebook την Bentley που έκλεψε!

Βραβείο χαζομάρας διεκδικεί ο συγκεκριμένος κλέφτης, καθώς θεώρησε καλή ιδέα να ανεβάσει μια φωτογραφία στο Facebook με τη… λεία του.

  • -
  • -

Συνήθως, οι κλέφτες γνωρίζουν τους βασικούς τρόπους για να κρυφτούν από την αστυνομία, αλλά και από τα βλέμματα γενικότερα. Ο Thomas Davis όμως, δεν φέρθηκε πολύ έξυπνα, καθώς σκέφτηκε ότι θα ήταν ωραίο αν ανέβαζε φωτογραφία στο Facebook ποζάροντας στη θέση του οδηγού μιας κλεμμένης (από τον ίδιο) Bentley Continental GT, αλλά και μιας BMW Σειράς 1. Οι φωτογραφίες γίνονται ακόμη πιο αστείες όσο παρατηρείς το χαμογελαστό πρόσωπό του και τον υπερήφανο τρόπο που κρατάει το τιμόνι, σαν μόλις να την αγόρασε ή να την κέρδισε σε κάποιο διαγωνισμό.

Οι φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ήταν και εκείνες που οδήγησαν στη σύλληψή του από τις αρχές. Αφού τις ανέβασε, εντοπίστηκε στον δρόμο με ένα από τα κλεμμένα αυτοκίνητα (την BMW Σειρά 1) και ύστερα από καταδίωξη της αστυνομίας, τράκαρε σε ένα κτίριο. Το περιστατικό σημειώθηκε το 2016, όμως τώρα, 8 χρόνια μετά, ολοκληρώθηκε η σύλληψη ολόκληρης της σπείρας και το δικαστήριο επέβαλλε τις ποινές που αναλογούσαν σε κάθε έναν.

Δείτε ακόμη: Ρομά «γδύνει» Smart σε 3 δευτερόλεπτα και εξαφανίζεται

Γνωστή φυσιογνωμία για την αστυνομία!

Η κλοπή της συγκεκριμένης Bentley Continental GT ήταν απλώς μια ακόμη αφορμή για την αστυνομία ώστε να προχωρήσει στη σύλληψή του. Στο παρελθόν ο 38χρονος έχει βρεθεί μπλεγμένος σε πολλές ληστείες και κλοπές, με αποτέλεσμα να αποτελεί γνωστό όνομα για τις αρχές της περιοχής. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο για το 2016, κατηγορήθηκε για 35 ληστείες. Όχι μόνο αυτοκινήτων, αλλά και κοσμημάτων, μετρητών, λοιπών αντικειμένων αξίας και ειδών τεχνολογίας. Ο Thomas Davis παραδέχτηκε την ενοχή του και οδηγήθηκε στο Δικαστήριο του Chelmsford στην Αγγλία, όπου και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών και δέκα μηνών για διαρρήξεις, κλοπές και κλοπές μηχανοκίνητου οχήματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...