Αττική: Έκλεψαν Toyota Yaris σε 3 λεπτά – Δείτε σε ποια περιοχή και το video

Τα Toyota Yaris είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για τους δράστες. Πρόσφατα, στη Βάρη της Αττικής, δύο δράστες εξαφάνισαν ένα ακόμη αυτοκίνητο σε χρόνο – ρεκόρ.

  • -
  • -

Οι κλοπές αυτοκινήτων στη χώρα μας έχουν αυξηθεί σημαντικά, με τις συμμορίες να «χτυπούν» παντού και οποιαδήποτε ώρα. Τα μικρότερα αυτοκίνητα και ειδικά τα smart και τα Toyota Yaris θεωρούνται τα πια δημοφιλή μεταξύ των δραστών, με τα περιστατικά ανά την επικράτεια να πληθαίνουν.

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου, δύο άτομα με κουκούλες και μαύρα φούτερ, αφού εντόπισαν το παρκαρισμένο Yaris, κατάφεραν να το διαρρήξουν, να το θέσουν σε λειτουργία και να εξαφανιστούν σε λιγότερο από 3 λεπτά.

Όπως βλέπουμε στο video που έδωσε στη δημοσιότητα η ιδιοκτήτρια μέσα από τα socia media αλλά και το notia.gr, οι κλέφτες πλησιάζουν τον χώρο που είναι σταθμευμένο το Yaris Hybrid. Δίχως ίχνος φόβου παρατηρούν τριγύρω για να βεβαιωθούν ότι δεν υπήρχε κανείς κοντά. Στη συνέχεια ένας από αυτούς ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα. Ο άλλος παρακολουθεί απ΄έξω έως ότου ο συνεργός του βάλει τον κινητήρα μπροστά. Ο συναγερμός του αυτοκινήτου ενεργοποιείται για λίγο, αλλά τίποτα δεν τους τρομάζει. Λίγο αργότερα, έγιναν καπνός με το Toyota.

Δείτε ακόμη: Ελλάδα: Του έκλεψαν το Toyota Yaris σε 17 δευτερόλεπτα - Δείτε το video

Η κλοπή σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου, με την ιδιοκτήτρια να ζητά να κοινοποιηθεί το video, δίνοντας παράλληλα και τα στοιχεία του αυτοκινήτου, μπας και το εντοπίσει κάποιος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...