Τα 3 νέα στοιχεία που φέρνει η Toyota Corolla 2024

Μετά την τελευταία αισθητική ανανέωση και το νέο υβριδικό σύστημα, η Toyota ενσωματώνει στην Corolla μια σειρά χαρακτηριστικών στο ΜΥ2024.

  • -
  • -

Στις αρχές του έτους, η Toyota προχώρησε σε μια εκτενή ανανέωση της Corolla, ενσωματώνοντας στο μοντέλο το νέο υβριδικό σύστημα, μεγαλύτερο ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη πολυμέσων, καθώς και το εξελιγμένο πακέτο βοηθημάτων Toyota T-Mate.

corolla

Λίγους μήνες αργότερα, η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε πως για το MY2024 στις εκδόσεις Hatchback, Touring Sports και Sedan, τοποθετεί μια σειρά επιπλέον τεχνολογιών, αναβαθμίζοντας περαιτέρω το παγκόσμιο best-seller.

Ψηφιακό κλειδί και αέρας nanoe-X

Αναλυτικότερα, η νέα σειρά προσφέρει την ευκολία του ψηφιακού κλειδιού, το οποίο είναι συμβατό με τηλέφωνα Apple και Android. Με τη χρήση του Smart Digital Key ο οδηγός μπορεί να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει τις πόρτες χωρίς τη χρήση κάποιας εφαρμογής. Μάλιστα, η Toyota επιτρέπει την αποθήκευση έως και πέντε μεμονωμένων προφίλ για κάθε όχημα, διευκολύνοντας μια οικογένεια, αφού ο καθένας μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση στο αυτοκίνητο. Το Smart Digital Key θα είναι στάνταρ στην εξοπλιστική έκδοση Mid+ και έξτρα στην Mid.

corolla

Όσον αφορά στο nanoe-X, πρόκειται για μια τεχνολογία ποιότητας αέρα που αναπτύχθηκε από την Panasonic και συμβάλλει στον καθαρισμό της ατμόσφαιρας στην καμπίνα των Corolla. Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα, καταπολεμά οποιαδήποτε αερομεταφερόμενα βακτήρια και ιούς, όπως και αλλεργιογόνα που συνδέονται με κατοικίδια.

corolla

Δείτε ακόμη: Toyota Corolla 2023: Οι 5 μεγαλύτερες αλλαγές

Επίσης, διασπά επικίνδυνες ουσίες που βρίσκονται στα σωματίδια (PM2,5), βοηθά στην πρόληψη της εξάπλωσης της μούχλας, απορροφά τις δυσάρεστες οσμές και την ίδια στιγμή διατηρεί ένα ικανοποιητικό επίπεδο υγρασίας στο εσωτερικό του οχήματος.

Νέα χρώματα για τις Corolla Hatchback, Touring και Sedan

Τελευταία προσθήκη στην Corolla ΜΥ24 είναι το νέο μεταλλικό χρώμα Super Green για τις εκδόσεις Hatchback και Touring, καθώς και το Precious Silver για τη Sedan. Όσο για τις Corolla GR Sport, θα φέρουν ένα νέο σκούρο σατινέ φινίρισμα «Liquid Black» στα καπάκια των καθρεπτών, στα ένθετα των μαρσπιέ και στο εμπρός σπόιλερ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...