Καύσωνας: Παιδί παγιδεύτηκε σε αυτοκίνητο - «Σκάω, φωνάξτε τη μαμά μου!»

Σοκαριστικό είναι ένα περιστατικό που συνέβη στην Εύβοια, στο οποίο κινδύνευσε η ζωή ενός 5χρονου κοριτσιού καθώς κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο και καλούσε απελπισμένα σε βοήθεια.

  • -
  • -

Ένας περαστικός ήταν εκείνος που έσωσε ένα 5χρονο κοριτσάκι από βέβαιο θάνατο, καθώς περπατώντας άκουσε τις φωνές της και αντιλήφθηκε ότι ήταν κλειδωμένη μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη στον Κάραβο πριν από λίγες μέρες, πιθανόν κατά τη διάρκεια του καύσωνα Κλέων, αν και αυτό δεν ξεκαθαρίζεται. Ο άνθρωπος που βρήκε το παιδί αναφέρει ότι επέστρεφε σπίτι του όταν κατάλαβε πως ένα παιδί ήταν εγκλωβισμένο μέσα σε αυτοκίνητο, καθώς το παιδί χτυπούσε τα παράθυρα και φώναζε ζητώντας βοήθεια.

paidi-xeri-autokinito

Το παιδί φώναζε για βοήθεια

«Εχω κλειδωθεί μέσα …Σκάω ….Φωνάξτε τη μαμά μου» ήταν τα λόγια της μικρής που έκαναν τον άντρα να ψάξει να βρει τη μητέρα της μικρής. Τελικά την βρήκε όμως όπως λέει ο ίδιος εκείνη δεν βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είχε στείλει την 5χρονη στο αυτοκίνητο για να αλλάξει ρούχα και την περίμενε να επιστρέψει οπότε δεν είχε αντιληφθεί ότι το παιδί ήταν εγκλωβισμένο μέσα στο αυτοκίνητο και χρειαζόταν βοήθεια.

Δείτε ακόμα: Τι είναι το «σύνδρομο του ξεχασμένου μωρού»;

Μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει τέτοιου είδους ειδήσεις να αφορούν άλλες χώρες, όμως το περιστατικό στην Άρτα με τον πατέρα που ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα εκείνο να πεθάνει άλλαξε αυτή την εικόνα. Ευτυχώς στην Εύβοια δεν είχαμε ανάλογη κατάληξη και η 5χρονη ήταν τυχερή που κάποιος την άκουσε και έσπευσε να τη βοηθήσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...