Top 10 Μοντέλα 27 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου

Top 10 Μοντέλα 27 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου

Ίδια εταιρεία αλλά διαφορετικό μοντέλο για την κορυφή αυτής της εβδομάδας

  • -
  • -

Ένα νέο πρωτοπόρο μας επιφύλασσε αυτή η εβδομάδα για το καθιερωμένο Top 10. Το Suzuki Vitara μετά από μία εντυπωσιακή βελτίωση βρέθηκε μέσα σε διάστημα 7 ημερών από την 5η στην 1η θέση της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του GOCAR. Ξεπέρασε το Toyota Yaris Cross, το οποίο θα πρέπει να αρκεστεί  για ακόμη ένα 7ήμερο στην δεύτερη θέση. Το νούμερο 1 της προηγούμενης εβδομάδας, Suzuki S-Cross βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ολοκληρώνοντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της Suzuki στο Top 10. Το Hyundai Tucson έπεσε μία θέση και βρίσκεται στο νούμερο 4, ενώ το ίδιο ισχύει και για το Peugeot 2008, το οποίο κλείνει την πρώτη 5άδα.

Το Nissan Qashqai ανέβηκε στην 6 θέση της κατάταξης, με το Hyundai Kona να ακολουθεί στο 7. Πίσω τους τα Dacia Duster, Toyota Yaris και Ford Puma καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις της λίστας, με αυτή τη σειρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...