Top 10 Μοντέλα 1 – 7 Απριλίου

Top 10 Μοντέλα 1 – 7 Απριλίου

Νέο μοντέλο στην κορυφή και μία νέα είσοδο επιφύλασσε το Top 10 αυτής της εβδομάδας. Ποιο αυτοκίνητο πήρε την πρωτιά;

  • -
  • -

Ελαφρώς πιο φρέσκια η λίστα με τα 10 δημοφιλέστερα μοντέλα στη σελίδα του GOCAR σύμφωνα με εσάς, καθώς η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου έφερε έναν νέο πρωτοπόρο. Από εκεί και πέρα, μία ακόμη αλλαγή μεταξύ θέσεων και μία προσθήκη στην τελευταία θέση, πλαισιώνουν τις αλλαγές του πιο πρόσφατου Top 10.

Για να τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν, στην κορυφή βρέθηκε το Toyota Aygo X, προσπερνώντας το Suzuki Ignis, ενώ το Kia Picanto συμπληρώνει το βάθρο για ακόμη μία φορά. Πιο πίσω τα Suzuki Swift και FIAT Panda κλείνουν την πρώτη 5άδα ξανά και με την ίδια σειρά στις θέσεις 6 και 7 βρίσκονται τα μοντέλα FIAT 500 και Dacia Sandero Streetway. Στον νούμερο 8 ξανανέβηκε το Seat Ibiza προσπερνώντας το Mitsubishi Space Star, ενώ στην τελευταία θέση της λίστας πλέον βρίσκεται το Suzuki Vitara.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...