Top 10 Μοντέλα 18 – 24 Μαρτίου

Top 10 Μοντέλα 18 – 24 Μαρτίου

Μικρές αλλαγές στη λίστα αυτή της εβδομάδα με ένα νέο SUV να αρπάζει την τελευταία θέση του Top 10.

  • -
  • -

Αυτή τη βδομάδα στη λίστα με τα 10 μοντέλα που τράβηξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, τα ονόματα είναι σχεδόν όλα ίδια με εξαίρεση ένα νέο B-SUV που κάνει την εμφάνιση του, ενώ πολύ μικρές ανακατατάξεις, ανακατεύουν ελαφρώς την τράπουλα.

Ξεκινώντας από την πρώτη θέση λοιπόν, εκεί έχουμε για ακόμη μία φορά το Suzuki Ignis, ενώ στις ίδιες θέσεις παρέμειναν και τα Toyota Aygo X και Kia Picanto που συμπληρώνουν το βάθρο. Ίδια είναι το μοντέλα και στα νούμερο 4 και 5, με το Suzuki Swift και το FIAT Panda να κλείνουν για ακόμη μία φορά την 5άδα. Πίσω του ακολουθεί το Dacia Sandero Streetway, το οποίο προσπέρασε το FIAT 500. Τα Mitsubishi Space Star και Seat Ibiza παρέμειναν στις θέσεις 8 και 9, ενώ την τελευταία θέση της 10άδα πήρε το Jeep Avenger, κλέβοντας την από το Nissan Qashqai.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...