TOP 10 Μοντέλα 21-27 Νοεμβρίου

TOP 10 Μοντέλα 21-27 Νοεμβρίου

Ασταμάτητο το SUV της κορυφής

  • -
  • -

Μάλλον οι επαναλαμβανόμενες πρωτιές στις λίστες των ταξινομήσεων δεν είναι τυχαίες, με το γαλλικό B-SUV της πρώτης θέσης να μην δέχεται να αποχωριστεί την κορυφή σε καμία περίπτωση. Φυσικά μιλάμε για το Peugeot 2008, το οποίο για μία ακόμη φορά βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR για την εβδομάδα που διανύσαμε. Τα Dacia Duster και Toyota Yaris Cross αντάλλαξαν θέσεις μεταξύ τους, για να φέρουν το ιαπωνικό crossover μία ανάσα από την κορυφή.

Το Hyundai Tucson παραμένει ακλόνητο στην 4η θέση ενώ το Suzuki Vitara Hybrid κατάφερε να σκαρφαλώσει και να βρεθεί μέσα στην πρώτη πεντάδα. Το Ford Puma επίσης σημείωσε σημαντική βελτίωση φτάνοντας στην 6η θέση, από την 10η που βρισκόταν, ενώ σίγουρα ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης είναι το Renault Arkana, το οποίο μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων έφτασε από την 1η στη 10η θέση. Ενδιάμεσα οι συνήθης ύποπτοι συμπληρώνουν τα κενά της 10άδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...