Αυτό είναι το απόλυτο Suzuki Jimny!

Το μικρό σε μέγεθος Jimny μπορεί να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερες εκτός δρόμου ικανότητες.

  • -
  • -

Μπορεί στην ευρωπαϊκή αγορά να είναι διαθέσιμο μόνο ως επαγγελματικό, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το Suzuki Jimny εξακολουθεί να παραμένει ένα άκρως ευχάριστο εργαλείο και αυτοκίνητο. Οι εκτός δρόμου ικανότητες του είναι αδιαμφισβήτητες, αλλά τώρα υπάρχει μία έκδοση που τις αυξάνει ακόμα περισσότερο. Οι οίκοι Delta 4x4 και Avus Auto ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν ένα κιτ, το οποίο αναβαθμίζει σε τεράστιο βαθμό τις δυνατότητες του εκτός δρόμου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ SUZUKI JIMNY LCV

Η σημαντικότερη και ουσιαστικά το στοιχείο που μεταμορφώνει το Jimny είναι η τοποθέτηση portal αξόνων (έκκεντροι άξονες). Με τη χρήση τους, η απόσταση του από το έδαφος αυξάνεται στα 400 mm, ενώ είναι δυνατή η χρήση μεγαλύτερων σε διάσταση ελαστικών. Η Avus Auto έχει αναλάβει την τοποθέτηση των μηχανικών μερών, ενώ τα 12 Jimny που θα κατασκευάσει συνολικά θα καταλήξουν στην Delta4x4 για την αναβάθμιση του στα υπόλοιπα σημεία.



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ SUZUKI JIMNY LCV & V-STROM 1050 XT

Αυτό μεταφράζεται σε μία σειρά από αισθητικές παρεμβάσεις που ενισχύουν τον off-road χαρακτήρα του. Όπως οι τροχοί των 18 ιντσών και τα χωμάτινα ελαστικά, τα προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα και η προστατευτική μπάρα στο εμπρός μέρος. Το αναβαθμισμένο Jimny φορά ρυθμιζόμενη ανάρτηση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης συστημάτος κλειδώματος των εμπρός και πίσω διαφορικών. Τα συνολικά 12 σκληροπυρηνικά Jimny θα διατεθούν σε Ελβετία και Γερμανία, με την τιμή τους να ξεκινάει από τα 56.000 ευρώ. Η κορυφαία και ακριβότερη εκδοχή θα κοστίζει περίπου 65.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...