TOP 10 Μοντέλα 1 - 7 Αυγούστου

TOP 10 Μοντέλα 1 - 7 Αυγούστου

Η κορυφή δεν άλλαξε χέρια για ακόμα μία εβδομάδα

  • -
  • -

Για 4η συνεχόμενη εβδομάδα, η κορυφή στη λίστα με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR παρέμεινε απαράλλαχτη. Το νέο Hyundai Bayon δημιουργεί το δικό του σερί, αφού πλέον φιγουράρει στην κορυφή με το TOP 10 Μοντέλων για ένα μήνα. Ακόμα ένα μοντέλο της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας, και συγκεκριμένα το Tucson, είναι αυτό που σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο την εβδομάδα που διανύσαμε. Συγκεκριμένα, κατάφερε να σκαρφαλώσει στη 2η από την 4η θέση που βρισκόταν πριν από επτά ημέρες. Με αυτό τον τρόπο, το Peugeot 2008 έπεσε τρίτο, μπροστά από το Hyundai Kona που κέρδισε δύο θέσεις.

Αντίθετα, έδαφος έχασε το νέο Toyota Yaris Cross, το οποίο από 3ο έπεσε 5ο μπροστά από το Ford Puma. Την ανοδική του πορεία συνέχισε το Nissan Qashqai που πλέον φιγουράρει πλέον έβδομο, με το Suzuki Vitara Hybrid να ακολουθεί παραμένοντας στην 8η θέση της κατάταξης. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν τα Toyota Yaris και Peugeot 3008, με το ιαπωνικό σούπερμινι να είναι το μοναδικό μοντέλο στη λίστα που δεν ανήκει στην κατηγορία των SUV και crossover.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...