Top 10 μοντέλα 30 Μαίου – 5 Ιουνίου

Top 10 μοντέλα 30 Μαίου – 5 Ιουνίου

Ακλόνητο στην κορυφή παρέμεινε το γαλλικό premium B-SUV

  • -
  • -

Για 4η συνεχόμενη εβδομάδα το Peugeot 2008 διατηρήθηκε στην κορυφή της λίστας με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα για τη εβδομάδα που πέρασε στη σελίδα του GOCAR, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς των αυτοκινήτων που αναζητήσατε. Το premium γαλλικό SUV συγκέντρωσε και πάλι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με το Hyundai Kona να παραμένει στη 2η θέση της σχετικής λίστας. Αντίθετα, το Tucson δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα, αφού έχασε τη θέση του από το Ford Puma! Το κορεάτικο SUV περιορίστηκε στην 4η θέση, μπροστά από το Peugeot 3008 που διατήρησε τη θέση του για ακόμα μία εβδομάδα, κλείνοντας την πρώτη πεντάδα.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει για τα Suzuki Vitara Hybrid και Dacia Duster που παρέμειναν στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα, μπροστά από το Toyota Yaris Cross! Το νέο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας αναμένεται σύντομα στην ελληνική αγορά και ήδη έχει αρχίσει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Μία θέση έχασε το Kia Stonic, που μαζί με το Nissan Qashqai συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Φυσικά, όπως έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα, όλα τα μοντέλα της πρώτης δεκάδας ανήκουν στην κατηγορία των SUV.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

 μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...