Το ηχοσύστημα της Ford Mustang Mach-E υπόσχεται μοναδική μουσική εμπειρία

Με την υπογραφή της B&O

  • -
  • -

Η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στη ζωή μας. Τη συγκεκριμένη άποψη φαίνεται πως αφουγκράζεται και η Ford, η οποία «εξοπλίζει» την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E με το προηγμένο ηχοσύστημα B&O.

Αυτό καταλαμβάνει σχεδόν το 1/3 του του ταμπλό, γεγονός που καθιστά το νέο SUV στο πρώτο αυτοκίνητο με ηχοσύστημα σε τόσο περίοπτη θέση. Το ειδικά σχεδιασμένο ύφασμα Heathered Grey που καλύπτει τα tweeter στο ταμπλό αναπαράγει την εμφάνιση και αίσθηση των υφασμάτινων καλυμμάτων των θρυλικών οικιακών ηχείων της B&O, όντας ταυτόχρονα εξαιρετικά ανθεκτικό για χρήση στο αυτοκίνητο.

 

Το Subwoofer φέρει την ονομασία “Externally Coupled Subwoofer” (ECS) και εκμεταλλεύεται το μοναδικό σχήμα της καμπίνας προκειμένου να ενισχύσει το μπάσο, παρά το γεγονός ότι έχει περίπου το μισό βάρος αλλά και μικρότερο κατά 80% όγκο σε σχέση με αντίστοιχες κατασκευές.

Η ισοστάθμιση ήχου αξιοποιεί άριστα την αναπαραγωγή φωνής, που καθιστά τα ακουστικά βιβλία (audio books) πιο συναρπαστικά. Επίσης, προσδίδει στις τηλεφωνικές κλήσεις περισσότερη καθαρότητα, ενώ μεταφέρει με πιστότητα στην καμπίνα την πλούσια γκάμα ήχων μιας κινηματογραφικής ταινίας, ακολουθώντας την τάση για drive-in εμπειρίες.

Υπενθυμίζεται πως το λανσάρισμα της Mach-E θα γίνει στα τέλη του 2020, σε δύο εκδόσεις μπαταριών και με κίνηση στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ FORDMUSTANG MACH-E ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...