Πέντε προκλήσεις που έχει μπροστά του ο νέος Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής

Τι θα κάνει για τα διόδια της Αττικής Οδού ή την προμήθεια των αστικών λεωφορείων;

  • -
  • -

Χωρίς εξαγγελίες από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για συγκεκριμένα έργα, ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον κ. Χρήστο Σπίρτζη προς τον κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή.

«Πιστεύουμε στα σημαντικά έργα, που πρέπει να γίνουν. Όταν εξαγγέλλουμε κάτι, να υπάρχει πολύ συγκεκριμένη μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας και να μη λέμε λόγια στον αέρα. Αυτό, το οποίο εμείς πιστεύουμε, είναι ότι τα σημαντικά έργα υποδομών πρέπει να γίνονται με ορίζοντα πενταετίας, δεκαετίας και δεκαπενταετίας. Διότι τα πολύ μεγάλα έργα, τα πολύ μεγάλα project, είναι έργα τα οποία μπορεί να τα ξεκινήσει και να τα οραματιστεί μια Κυβέρνηση, μπορεί να δημοπρατηθούν και να συμβασιοποιηθούν από μια άλλη Κυβέρνηση και μπορεί να ολοκληρωθούν μετά από χρόνια», δήλωσε ο κ. Καραμανλής.

ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Μπροστά του όμως έχει αρκετά ανοικτά θέματα, όπως τι θα γίνει με τις αυξήσεις στα διόδια Αττικής Οδού (η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προβλέπει την αναστολή τους θα πρέπει να ψηφιστεί από τη νέα Βουλή), το ηλεκτρονικό σύστημα διοδίων στους αυτοκινητοδρόμους, την προμήθεια των αστικών λεωφορείων, τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου σε υποδομές και τρένα, το Μετρό Θεσσαλονίκης.

Πατήστε πάνω στις συνδέσεις για να διαβάσετε περισσότερα.

Αναστολή αύξησης διοδίων Αττικής Οδού

Μετρό Θεσσαλονίκης

Προμήθεια αστικών λεωφορείων

Εκσυγχρονισμός σιδηροδρομικού δικτύου

Ηλεκτρονικό σύστημα διοδίων στους αυτοκινητοδρόμους

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...