BMW M4 «καρφώνεται» σε Ι.Χ. κατά τη διάρκεια κόντρας με Audi S8 (vid)

Κανείς από τους εμπλεκόμενους στο συμβάν δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό

  • -
  • -

Ακριβά φαίνεται πως πλήρωσε ένας οδηγός μιας BMW M4 Coupe την απόφασή του να «στήσει» σε δημόσιο δρόμο το αυτοκίνητό του με ένα Audi S8, θέτοντας, παράλληλα, σε κίνδυνο τη ζωή και άλλων ανθρώπων.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του Youtube, Crazy Cars, απεικονίζεται μία «κόντρα», η οποία εκτυλίχθηκε στις 6 Ιουνίου, σε αυτοκινητόδρομο του Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ.

Τόσο η BMW όσο και το Audi κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με τους οδηγούς τους να αδιαφορούν για τους κινδύνους που εγκυμονεί η ασυναίσθητη συμπεριφορά τους.

Την ώρα που τα δύο αυτοκίνητα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, ο οδηγός της BMW χάνει τον έλεγχο μ’ αποτέλεσμα να καρφωθεί σε ένα προπορευόμενο Ι.Χ. που βρισκόταν στη δεξιά λωρίδα.

Όπως φαίνεται, η σύγκρουση είναι σφοδρή με τα δύο οχήματα να υφίστανται σοβαρές ζημίες. Όσον αφορά τη σωματική ακεραιότητα των επιβατών, σύμφωνα με το ABC 10 News, ουδείς υπέστη κάποιον τραυματισμό.

«Απλά μια απόλυτη έκπληξη», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας που παρέδωσε το βίντεο προς δημοσιοποίηση ζητώντας τη διατήρηση της ανωνυμίας του. «Απλά είδα να έρχονται (σ.σ. τα δύο οχήματα) από το “πουθενά” , να “σπινιάρουν” και να καρφώνεται (σ.σ. η BMW) στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ούτε που το είδα το άλλο αυτοκίνητο», συμπλήρωσε, προτού επισημάνει πως ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι της BMW αποβιβάστηκε από το όχημα προκειμένου να ελέγξει αν χτύπησε τον άλλο οδηγό.

Το συμβάν βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο των αρμόδιων αρχών.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...