Η έκθεση με τις “εκθαμβωτικές” Ferrari (video)

Ανάμεσα στα “αλογάκια” ξεχωρίζει και ένας… ταύρος

  • -
  • -

Το Λονδίνο κατέχει δικαιωματικά μια θέση στην ολιγομελή λίστα με εκείνες τις πόλεις που φιλοξενούν μερικά από τα πολυτελέστερα αυτοκίνητα που έχουν πατήσει… οδόστρωμα στα χρονικά.

Στην αγγλική πρωτεύουσα, μάλιστα, εδρεύουν και μερικές από τις πιο υπέρλαμπρες εκθέσεις αυτοκινήτων παγκοσμίως. Μία από αυτές είναι η “Joe Macari”, στο σαλόνι της οποίας μπορεί να συναντήσει κανείς μερικά από τα πιο εκθαμβωτικά μοντέλα που φέρουν στη μάσκα τους το γνωστό σήμα με το αλογάκι.

Μεγάλη «ατραξιόν» αποτελεί η Limited Edition (500 αντίτυπα) LaFerrari, η οποία, μέχρι πρότινος, άνηκε στον διάσημο τραγουδιστή Jay Kay. Ξεχωρίζει τόσο για την ιδιαίτερη απόχρωση πράσινου όσο και για το γεγονός πως έχει διανύσει μόλις 3.058 km.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΑ 10 ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Παρέα στη LaFerrari κάνουν δύο Enzos, η μια εκ των οποίων είναι η μοναδική που κάθε «σπιθαμή» του αμαξώματός της είναι από ανθρακόνημα.

Απαρατήρητες στους επισκέπτες, επίσης, δεν περνάει το «ντουέτο» των Ferrari F50s και το «ζευγάρι» των 599 GTOs, μια ιδιαίτερα σπάνια 599 SA Aperta, καθώς και τα μοντέλα 488 Pista και 250 SWB.

H έκθεση, βέβαια, έχει μεριμνήσει και για τους φίλους της McLaren και Lamborghini, μέσω της παρουσίας μιας μπλε McLaren Senna, μιας 675LT Spider και μια εντυπωσιακή Lamborghini Miura.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...