Οδηγός McLaren έγινε ρεζίλι μπροστά... σε αστυνομικό! [Video]

Όταν θέλεις να δείξεις το supercar σου στους «θεατές» που στέκονται στο πλάι του δρόμου και το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνει ρεζίλι και να πληρώσεις και πόσα λεφτά σε ζημιές και κλήσεις.

  • -
  • -

Οι συναντήσεις αυτοκινήτων είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωριστεί κανείς με την κοινότητα και να έρθουν πιο κοντά άνθρωποι με κοινό ενδιαφέρον και πάθος για το αυτοκίνητο. Βέβαια, κακά τα ψέματα, είναι και ένα από τα πιο συνηθισμένα μέρη που βλέπουμε να συμβαίνουν ατυχήματα τα οποία συσχετίζονται με επίδειξη ικανοτήτων ή οχημάτων, σε μία προσπάθεια εντυπωσιασμού. Δυστυχώς, ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και το βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Στην προκειμένη περίπτωση ο «απερίσκεπτος» της υπόθεσης είναι ο οδηγός μίας McLaren 650S Spider. Σε μία προσπάθεια του να «καθηλώσει» το κοινό με την επιτάχυνση του βρετανικού του supercar, αποφάσισε να βυθίσει το πεντάλ του γκαζιού περνώντας μπροστά από τους θεατές που βιντεοσκοπούσαν εκείνη τη στιγμή. Η πρόσφυση που παρείχαν εκείνη τη στιγμή όμως ελαστικά και οδόστρωμα δεν ήταν αρκετή για την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα; Ενώ κινούταν στην ευθεία, το πίσω μέρος άρχισε να γλιστράει και το αυτοκίνητο μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου βρισκόταν εκτός ελέγχου. Αφού πέρασε ξυστά από το αντίθετο ρεύμα που ήταν ακινητοποιημένο λόγω κίνησης – στο οποίο βρισκόταν και έναν μοτοσικλετιστής αστυνομικός -, η McLaren γλίστρησε προς τα παρκαρισμένα που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου πάνω στα οποία κατέληξε κιόλας.

Δείτε ακόμη: Ferrari κόπηκε στη μέση – Νεκροί ο οδηγός και το 21χρονο μοντέλο [φωτό]

Τα τρία παρκαρισμένα όπου χτυπήθηκαν μπορεί να μην ήταν τόσο τυχερά, αλλά σίγουρα ο οδηγός του supercar θα έπρεπε να τα ευγνωμονεί καθώς αν δεν βρίσκονταν εκεί, είναι πολύ πιθανό να είχε φύγει στο γκρεμό. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες, με μόνες «πληγές» αυτές πάνω στα αυτοκίνητα… και τον εγωισμό του άτυχου οδηγού. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...