Νέα Kawasaki Ninja ZX-6R

Η 636 επιστρέφει

  • -
  • -
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Με αρκετές διακρίσεις στην κατηγορία SSP, η Supersport μεσαίου κυβισμού της Kawasaki επιστρέφει. Διατηρώντας τον κινητήρα των 636 cc της Kawasaki, με αναθεωρημένες σχέσεις ταχυτήτων για καλύτερη απόδοση στις χαμηλές-μεσαίες στροφές και η νέα Ninja ZX-6R προσαρμόζεται στις προδιαγραφές Euro4. Η επιστροφή της συνοδεύεται από νέα εμφάνιση που απηχεί την πρόσφατη σχεδιαστική ταυτότητα της οικογένειας Ninja. Το νέο φαίρινγκ με διπλούς LED προβολείς και η αιχμηρή ουρά προσδίδουν στη μοτοσυκλέτα μοντέρνα και άκρως επιθετική αύρα. 
Η νέα Ninja ZX-6R έχει πιο πλούσιο εξοπλισμό, με βοηθήματα αναβάτη που στοχεύουν τόσο σε βελτιωμένη sport συμπεριφορά όσο και στην ευχρηστία για άνετη καθημερινή οδήγηση. Το νέο μοντέλο διαθέτει πλέον Traction Control, το Intelligent anti-lock Braking System (KIBS), Quickshifter που επιτρέπει ανεβάσματα ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη, Επιλογές Ισχύος, Συμπλέκτη Assist & Slipper. Ο νέος πίνακας οργάνων έχει, μεταξύ άλλων, ενδείξεις για οικονομική οδήγηση, στάθμη καυσίμου και αυτονομία, ρυθμιζόμενη ένδειξη shift-up για αλλαγές ταχυτήτων, καθώς και πρίζα 12V για τοποθέτηση ηλεκτρικών αξεσουάρ.

Με την εφαρμογή της προηγμένης ανάρτησης της Showa Big Piston-Separate Function Fork, μεγάλων εμπρός δισκόφρενων με monobloc δαγκάνες ακτινικής διάταξης και ελαστικών πρώτης τοποθέτησης Battlax Hypersport S22 της Bridgestone, η νέα Ninja ZX-6R υπόσχεται ένα αναβαθμισμένο sport σύνολο. Η θέση οδήγησης, sport αλλά και εργονομική για καθημερινή άνεση, εξυπηρετεί τη διπλή αποστολή μιας μοτοσυκλέτας που υπόσχεται συναρπαστικές επιδόσεις στην πίστα και απολαυστικές βόλτες στο δρόμο. 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...