Τιμές και εξοπλισμοί του νέου Suzuki Jimny

Όλες οι πληροφορίες λίγο πριν το μικρό off road αρχίσει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα

  • -
  • -

Διαθέσιμο ήδη προς παραγγελία στη χώρα μας, το νέο Jimny αποτελεί ένα από τα πιο... καυτά λανσαρίσματα του 2018. Αφενός γιατί πέρασαν πολλά χρόνια πριν κυκλοφορήσει μία πραγματική νέα γενιά και αφετέρου διότι είναι ένα από τα αυθεντικότερα 4x4. Χωρίς χλιδή ή χώρους, αλλά με πραγματικές δυνατότητες κίνησης σε κάθε έδαφος. Εντός των επομένων ημερών θα διαβάσετε τις εντυπώσεις του GOCAR από την πρώτη επαφή μαζί του.

Το νέο Suzuki Jimny έχει μήκος 3,64 μέτρα (με την εξωτερικά τοποθετημένη ρεζέρβα), πλάτος 1,64 μ. και ύψος 1,72 μ. Η απόσταση από το έδαφος είναι 21 cm, ενώ οι τροχοί 15 ιντσών πατούν σε ελαστικά 195/80. Το βάρος του κυμαίνεται από 1.090 έως 1.135 κιλά ανάλογα με τον εξοπλισμό.

Εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.5, ο οποίος αποδίδει 102 ίππους στις 6.000 rpm και 130 Nm ροπής στις 4.000 rpm. Συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων είτε με 4άρι αυτόματο.

Κυκλοφορεί σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, GL και GLX, ενώ οι τιμές του αρχίζουν από τα 16.270 ευρώ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΚΔΟΣΗΣ

Η κατ’ επιλογήν τετρακίνηση του Jimny συνδυάζεται με κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων. Ο οδηγός θα μπορεί να αλλάξει από 2H (2WD-high gear), σε 4H (4WD-high gear) και 4L (4WD-low gear) για κίνηση σε δύσβατα εδάφη. Τόσο μπροστά όσο και πίσω έχουν τοποθετηθεί άκαμπτοι άξονες. Η γωνία προσέγγισης είναι 37 μοίρες και η αποχώρησης 49 μοίρες. Το σύστημα 4x4 στο νέο Jimny ονομάζεται ALLGRIP PRO. Αποτελεί μία πιο ικανή εκδοχή της τετρακίνησης της Suzuki ώστε να ανταποκρίνεται στις μεγαλύτερες off road απαιτήσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...