Τα 15 καλύτερα SUV από το Παρίσι

Και αναμφίβολα τα νεότερα όπως αυτά παρουσιάστηκαν στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι

  • -
  • -

Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού μας έφερε πολλές νέες παρουσίες και εμείς εστιάζουμε στην εμπορικότερη κατηγορία μοντέλων που δεν είναι άλλη από τα SUV. Διαλέξαμε τα 15 νεότερα που κυκλοφορούν και αναμφίβολα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ευρύ αγοραστικό κοινό και για όλα τα βαλάντια. Από το Dacia Duster που απέκτησε μια νέα κορυφαία έκδοση, μέχρι το «θηρίο» το Range Rover που υιοθέτησε το νέο οικονομικό και ιδιαίτερα αποδοτικό μικρό 2λιτρο κινητήρα της οικογένειας Ingenium, αλλά και το νέο Discovery.

Φυσικά στην κορυφή της λίστας η οποία μπορεί να είναι με αλφαβητική σειρά αλλά και δικαιωματικά θα μπορούσε να είναι εκεί το νέο Audi Q5 το οποίο έρχεται πιο ελαφρύ, πιο αποδοτικό και ικανότερο εκτός δρόμου. Φουλ επίθεση από την Peugeot που κατέβηκε στο Παρίσι με πλήρη σύνθεση στα SUV, που είχε το νέο 3008 με το διαστημικό εσωτερικό i-Cockpit, το μεγάλο 5008 και το αδελφό Renault Koleos.

Η Seat παρουσίασε μια παραλλαγή του νέο Ateca με τα διακριτικά X-Perience και η Skoda το μεγάλο Kodiaq. Το πολυαναμενόμενο Suzuki SX4 S-Cross δίχασε με την αισθητική του, αλλά κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού με το όνομά του που συνδέεται με ένα απόλυτα ικανό αυτοκίνητο. Η Mercedes-AMG κατέβασε το βαρύ πυροβολικό με την άγρια έκδοση της GLC Coupe και η Toyota με τη Lexus μας έδειξαν πως θα είναι το μέλλον.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες που ακολουθούν για να πάτε στα σχετικά θέματα όπου θα βρείτε αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τα νέα μοντέλα, φωτογραφίες τους και βίντεο.

 

Audi Q5

 

Audi Q3

 

Dacia Duster

 

Land Rover Discovery

 

Lexus NX

 

Mercedes-AMG GLC 43 Coupe

 

Peugeot 3008

 

Peugeot 3008 GT

 

Peugeot 5008

 

Range Rover

 

Renault Koleos

 

Seat Ateca X-Perience

 

Skoda Kodiaq

 

Suzuki SX4 S-Cross

 

Toyota C-HR

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Tα HOT και τα NOT της έκθεσης του Παρισιού

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Όλα τα νέα μοντέλα από την Έκθεση Παρισιού 2016



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...