Πιο σπορ Peugeot 3008 GT με diesel 180 PS

Μια πιο σπορ έκδοση GT του νέου 3008 SUV παρουσίασε η Peugeot

  • -
  • -

Την κορυφαία έκδοση του νέου 3008 με τα διακριτικά GT παρουσίασε η Peugeot, η οποία συνδυάζεται με τον ισχυρότερο diesel κινητήρα της γκάμας της, τον 2λιτρο τούρμπο BlueHDi, με απόδοση 180 ίππων. Για τη μετάδοση φροντίζει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ΕΑΤ6 έξι σχέσεων.

Επίσημα στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 3008 GT, που αφορούν τις επιδόσεις, την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων, δεν έδωσε στη δημοσιότητα σε αυτή τουλάχιστον τη φάση η Peugeot. Το Peugeot 3008 GT διακρίνεται επιπλέον για τους μεγάλους τροχούς 19 ιντσών με ελαστικά 235/50, τα φωτιστικά σώματα LED, τα διακοσμητικά χρωμίου και ματ αλουμινίου, τα σηματάκια που αναγράφουν την έκδοση, τη δίχρωμη οροφή που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό και προαιρετικά τη διχρωμία στο αμάξωμα.

Στο εσωτερικό την εικόνα των αλλαγών υπογραμμίζουν οι ραφές αντίθεσης, τα πλαίσια των θυρών, ενώ προαιρετικά υπάρχουν και κατά επενδύσεις αλκαντάρα για τμήμα των καθισμάτων ή εντελώς δερμάτινες, λεπτομέρειες σε ματ χρώμιο και κοφτό τιμόνι. Όσον αφορά την έκδοση GT Line, αυτή έχει μικρότερους τροχούς 18 ιντσών, ενώ εφοδιάζεται με όλη τη γκάμα των κινητήρων μεταξύ των οποίων είναι ο 1.6 BlueHDi 100 S&S. Οι πωλήσεις του Peugeot 3008 GT θα ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...