To ανανεωμένο Suzuki SX4 S-Cross στο Παρίσι

To ιαπωνικό crossover έκανε επίσημα ντεμπούτο στο γαλλικό Σαλόνι αυτοκινήτου

  • -
  • -

H Suzuki, εκτός από το νέο Ignis, παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού και το ανανεωμένο SX4 S-Cross. Μπορεί η εταιρεία να ανακοινώνει για μία απλή ανανέωση, αλλά το ιαπωνικό crossover έχει αλλάξει ριζικά ως προς το αισθητικό κομμάτι, ενώ έχει προστεθεί και ένα νέο μηχανικό σύνολο.

Το ανανεωμένο μοντέλο έρχεται μετά από 2 χρόνια με μια πιο φρέσκια εμφάνιση και μια πιο επιθετική μάσκα. Εκτός από τους προφυλακτήρες (εμπρός και πίσω) έχουν αλλάξει και τα φωτιστικά σώματα, προσφέροντας στο crossover ένα πιο μοντέρνο look. Το πιθανότερο είναι η ιαπωνική φίρμα να βασίστηκε στην ίδια πλατφόρμα.

Εκτός από τη νέα εμφάνισή του όμως, το SX4 S-Cross δανείζεται το infotainment από το τελευταίας γενιάς Vitara, καθώς και τον 1.4 turbo κινητήρα των 140 ίππων. Επίσης, θα συνεχίσει να προσφέρεται και με τον 1.6 κινητήρα πετρελαίου, ενώ θα συνδυάζεται τόσο με τον diesel όσο και με τον βενζινοκινητήρα  το σύστημα τετρακίνησης και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τέλος, στην γκάμα των δικίνητων εκδόσεων, δεν αποκλείεται να δούμε και τον 1.0 boosterjet κάτω από το καπό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...