Ο Bale με πατερίτσες και η Nissan σε αναζήτηση αντικαταστάτη (vid)

Τι γίνεται όταν ο αστέρας που εμφανίζεται στις διαφημίσεις σου έχει τραυματιστεί;

  • -
  • -

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Sergio Aguero και ο ακραίος της Ρεάλ Μαδρίτης, Gareth Bale, είναι από φέτος τα νέα πρόσωπα της Nissan, χορηγού του UEFA Champions League. Τον περασμένο Νοέμβριο η ιαπωνική εταιρεία βρέθηκε όμως προ απροόπτου, καθώς ο 27χρονος Ουαλός τραυματίστηκε στο δεξί του αστράγαλο.

Τα γυρίσματα όμως της διαφημιστικής καμπάνιας δεν μπορούσαν να καθυστερήσουν και ο Bale δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί στο πλατό με πατερίτσες. Τι έκανε η Nissan; Βρήκε προσωρινό αντικαταστάτη στο πρόσωπο της Ana Rueda Hernandez. Η 24χρονη Ισπανίδα ανάμεσα στις σπουδές και την εργασία στον οικογενειακό φούρνο στη Μαδρίτη, αγωνίζεται στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα CD Magerit.

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι με επέλεξαν για να αντικαταστήσω τον Gareth, τον αγαπημένο μου ποδοσφαιριστή. Μακάρι να είχα το αριστερό του πόδι», δήλωσε η εμφανώς ενθουσιασμένη Ana. «Η ιδέα να δίνουμε στους ανθρώπους ευκαιρίες και εμπειρίες που ίσως ποτέ δεν θα βίωσαν είναι εκπληκτική», είπε από την πλευρά του ο Bale.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...