Αυτό είναι το φθηνότερο Nissan Qashqai στην Ελλάδα

Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην C-SUV κατηγορία, το οποίο πλέον διατίθεται με αποδοτικό κινητήρα και πλούσιο εξοπλισμό σε τιμή που αναλογεί σε μικρότερη κατηγορία.

  • -
  • -

Το Nissan Qashqai αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία των SUV. Το ιαπωνικό μοντέλο εκτός από την ευρωπαϊκή αγορά, έχει κερδίσει και την ελληνική, με τις πωλήσεις του να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η νεότερη γενιά είναι ένα τελείως καινούργιο αυτοκίνητο το οποίο συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, σύμφωνο με τις ανάγκες και προσταγές της σημερινής εποχής. Αυτό μεταφράζεται σε σύγχρονο design, όπως φυσικά και πληθώρα τεχνολογιών άνεσης και ασφάλειας. Πόσο κοστίζει όμως το φθηνότερο Qashqai που μπορείς να αποκτήσεις σήμερα;

1

Αρκετά φθηνότερα όπως αποδεικνύεται, μιας και σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ιαπωνικής μάρκας, το μεσαίο οικογενειακό SUV στη βασική του έκδοση κοστολογείται όσο τα περισσότερα B-SUV της σημερινής αγοράς. Με μόλις 24.990 €, χάρη στην προωθητική ενέργεια που τρέχει αυτή την περίοδο η Nissan, μπορείς να κάνεις δικό σου το Qashqai στην βασική έκδοση Elite με τον 1.300άρη των 140 ίππων συνδυασμένο με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και με μέση κατανάλωση μόλις 6,4 lt/100 km.

2

Παράλληλα, έχεις ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της προηγούμενης γενιάς, που δεν είναι άλλο από τους άφθονους χώρους στο εσωτερικό του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο χώρος αποσκευών μπορεί να φιλοξενήσει έως και 504 lt. Ο εξοπλισμός στην συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει στοιχεία όπως:

  • Τροχούς 17"
  • Intelligent Cruise Control με Speed limiter
  • Cross Traffic Alert
  • Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
  • Drive Modes
  • Πλούσια παλέτα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας

Δείτε ακόμη: Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Nissan Juke - Με εντελώς νέο εσωτερικό [video]
1

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία τεχνικών χαρακτηριστικών, εξοπλισμού και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου. Τέλος, εδώ μπορείτε να δείτε την αναλυτική video-δοκιμή του μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...