Επέστρεψε στην κορυφή της Ελλάδας! Το No1 στα C-SUV κοστίζει 24.990 €

Έχοντας ένα από τα πληρέστερα πακέτα στα οικογενειακά SUV, το συγκεκριμένο μοντέλο βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων για το 2024.

  • -
  • -

Στην Ελλάδα, το Nissan Qashqai εξελίχθηκε σε ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας. Η τρίτη γενιά του συνέχισε τις πολύ καλές πωλήσεις, όμως δεν έφτασε στα εντυπωσιακά επίπεδα της πρώτης και της δεύτερης. Αυτό, μέχρι πρότινος! Πλέον, το ιδιαίτερα ολοκληρωμένο υβριδικό SUV με τις πολλές εκδόσεις εξοπλισμού, κιβωτίων (χειροκίνητο ή αυτόματο) και μετάδοσης (κίνηση εμπρός ή τετρακίνηση), επιστρέφει στην κορυφή των πωλήσεων, παίρνοντας τον τίτλο του πιο καλοπουλημένου μοντέλου στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των C-SUV για το πρώτο τρίμηνο του 2024 και μάλιστα, με μια αξιοσημείωτη διαφορά από το δεύτερο.

Οι πωλήσεις του Nissan Qashqai το 2024

Συγκεκριμένα, το Nissan Qashqai κατάφερε να πουλήσει 838 αυτοκίνητα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 με βάση τα πρώτα στοιχεία. Ακολουθεί το Toyota C-HR με 736 μονάδες και η BMW X1 στις 625 μονάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Qashqai πέτυχε μερίδιο αγοράς 11,8% στα C-SUV για το πρώτο τρίμηνο του έτους και ακόμη μεγαλύτερο, στο 17,7% για τον μήνα Μάρτιο.

Για τα νούμερα αυτά προφανώς και ευθύνεται η προωθητική ενέργεια που συνοδεύει αυτήn τη στιγμή το Nissan Qashqai, χάρη στην οποία η τιμή του εξαιρετικά ολοκληρωμένου SUV βρίσκεται σε ιδιαίτερα χαμηλά για την κατηγορία επίπεδα, με αρχική στα 24.990 ευρώ!

Οι κινητήρες του Nissan Qashqai

Υπενθυμίζουμε ότι το Nissan Qashqai είναι διαθέσιμο σε υβριδικά κινητήρια σύνολα, δύο mild hybrid και ένα εξαιρετικά αποδοτικό full hybrid e-Power. Ο βασικός κινητήρας είναι ο τετρακύλινδρος turbo των 1.3 λίτρου με mild hybrid ενίσχυση και 140 ίππους, που συνοδεύεται από χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Ψηλότερα, ο ίδιος κινητήρας αλλά με απόδοση 158 ίππων έρχεται με αυτόματο κιβώτιο X-Tronic με υποδειγματική λειτουργία για το είδος του (CVT) και προαιρετικά, συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης. Τέλος, η έκδοση e-Power ξεχωρίζει για την πολύ χαμηλή κατανάλωση, ειδικά εντός πόλης, αλλά και τις δυναμικές επιδόσεις που προσφέρουν οι 190 ίπποι. Δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές του Qashqai στην Ελλάδα

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...