EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Ο απόλυτος οδηγός για τον θεατή!

Η στιγμή που όλοι οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιμέναμε έφτασε! Δες ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για να παρακολουθήσεις τον εθνικό μας αγώνα!

  • -
  • -

Ανυπομονησία τέλος! Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος και ο θίασος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ είναι έτοιμος για τη 10η φετινή του παράσταση που θα διεξαχθεί στη χώρα μας. Μετά από σχεδόν μία δεκαετία εκτός προγράμματος του WRC, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψε το 2021 στα σαλόνια της παγκόσμιας σκηνής, ισχυροποιώντας μάλιστα τη θέση του στο θεσμό. Με την παρουσία του εξασφαλισμένη για το 2022, αλλά και την επόμενη χρονιά, οι προσδοκίες φέτος είναι ακόμα μεγαλύτερες. Ο πήχης τέθηκε ψηλά και στόχος είναι να ξεπεραστεί το διάστημα 8-11 Σεπτεμβρίου.

Οι προϋποθέσεις υπάρχουν και οι οιωνοί είναι θετικοί. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα, και πιο συγκεκριμένα η Αλυτάρχης κ. Ανίτα Πασσαλή, έχει σχεδιάσει για ακόμα μία φορά έναν εξαιρετικό αγώνα. Με κλασσικές ειδικές, που διανθίστηκαν με την προσθήκη καινούργιων, διατηρώντας την αρχική φιλοσοφία και το χαρακτήρα του Ακρόπολις. Βέβαια, μεγάλο στοίχημα αποτελεί η υπερειδική EKO Super Special Stage στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ήμασταν οι πρώτοι που έβαλαν αγωνιστικά σε στάδιο το 2004, παράδειγμα που ακολούθησαν αργότερα και άλλες χώρες, με την επιτυχία της πρώτης χρονιάς να αποτελεί οδηγό για το σήμερα.

Στα παρακάτω link θα βρείτε μία σειρά θεμάτων που ουσιαστικά συνθέτουν τον απόλυτο οδηγό για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Θα βρείτε τις προσβάσεις όλων των ειδικών διαδρομών, και μάλιστα με σύνδεσμο που μέσω Google Maps θα σας οδηγήσει στο ακριβές σημείο χωρίς ταλαιπωρία. Βέβαια, θα δείτε και τις ακριβώς προτείνουμε εμείς, ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα σύμφωνα με το ωράριο του αγώνα. Παράλληλα, μπορείτε να διαβάσετε και μία σειρά από συμβουλές για τη δική σας ασφάλεια, αλλά και του αγώνα, όπως τι πρέπει να έχετε μαζί σας στο βουνόγια την παρακολούθηση των ειδικών. Με λίγα λόγια, ότι χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε τέσσερις ημέρες το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στη συσκευή σας. Καλό αγώνα και πάντα με ασφάλεια, υπακούοντας τις εντολές των κριτών.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου και τι να γνωρίζω πριν ξεκινήσω για το βουνό!

Προσβάσεις Shakedown και EKO SSS OAKA

Προσβάσεις θεατών  - Ε.Δ. Παρασκευής 9/9

Προσβάσεις θεατών - Ε.Δ. Σαββάτου 10/9

Προσβάσεις θεατών - Ε.Δ. Κυριακής 11/9

Το πρόγραμμα που προτείνει το GOCAR

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...