Νέα BMW σειρά 3 Μ Sport Pack

Πατά γκάζι και στην εμφάνιση

  • -
  • -

Πρεμιέρα με τα όλα της, αυτή για τη νέα BMW σειρά 3. Οι προσδοκίες για το νέο μοντέλο είναι μεγάλες, με τα πακέτα εξοπλισμού και τους κινητήρες να προσαρμόζονται ιδανικά σε όλα τα γούστα. Εκτός λοιπόν από τα τρία νορμάλ επίπεδα εξοπλισμού Luxury, Modern και Sport Line, στις επιλογές υπάρχει και το M Sport Package.

Το πακέτο M Sport αποτελεί την πιο σπορ εκδοχή μιας νέας τριάρας, τουλάχιστον μέχρι την παρουσίαση της πραγματικής ντίβας των επιδόσεων με το γράμμα M, της μελλοντικής M3.

Αναλυτικά λοιπόν το σπορ πακέτο για τη νέα μεσαία BMW περιλαμβάνει διαφορετική ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 10 mm. Οι πιο σφιχτές επιλογές σε αμορτισέρ και ελατήρια, συμπληρώνονται από τις πιο σκληρές αντιστρεπτικές. Οι τροχοί των 18 ιντσών συμπληρώνουν το πακέτο, ενισχύοντας και την οπτική πλευρά του αυτοκινήτου. Πιο δυναμική εμφάνιση αλλά και βελτιωμένη αεροδυναμική προσφέρει το σύνολο των αεροδυναμικών βοηθημάτων. Οι χρωμιομένες απολήξεις των εξατμίσεων και οι μικρές αισθητικές λεπτομέρειες βοηθούν στην μετάδοση της σπορτίφ αισθητικής λογικης.

Στο εσωτερικό, τα σπορ καθίσματα με επένδυση Alcandara/υφάσμα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Σπορ λεπτομέρειες στο εσωτερικό, όπως ο επιλογές των ταχυτήτων, οι επενδύσεις στα πεντάλ και το ρετρό αισθητικής M τιμόνι ακολουθούν την λογική της έκδοσης.

Στη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού, υπάρχει η ρυθμιζόμενη ανάρτηση, οι τροχοί των 19 ιντσών, τα μεγαλύτερα φρένα και μια ειδική M απόχρωση για το αμάξωμα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...