Είναι επίσημο: Από αυτές τις περιοχές ξεκινούν δρομολόγια τα ηλεκτρικά λεωφορεία [video]

Τα ηλεκτρικά λεωφορεία είναι έτοιμα να ξεκινήσουν δρομολόγια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ποιων περιοχών οι κάτοικοι θα είναι οι πρώτοι που θα τα χρησιμοποιήσουν;

  • -
  • -

Τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία έχουν έρθει ήδη στην Ελλάδα και κυκλοφορούν στους δρόμους κάνοντας δοκιμές, ώστε οι οδηγοί και οι οργανισμοί συγκοινωνιών να συγκεντρώσουν δεδομένα σχετικά με τη χρήση τους.

Ο ελάχιστος στόχος ήταν να γίνουν πάνω από 5.000 km δοκιμών, προκειμένου ο όγκος των δεδομένων να είναι επαρκής και να μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, προτού μπουν σε κανονική λειτουργία.

ilektriko-leoforeio-leoforio-thessaloniki-oasth-yutong-e12

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές των ηλεκτρικών λεωφορείων

Οι δοκιμές για κάποια από τα ηλεκτρικά λεωφορεία έχουν ολοκληρωθεί, ενώ σε άλλα πλησιάζουν την ολοκλήρωσή τους. Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα αρχίσουν να χρησιμοποιούνται κανονικά, για τη μεταφορά του επιβατικού κοινού.

Δείτε ακόμα: Αποκλειστικές εικόνες - Δείτε πώς κυκλοφορούν τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία στην Αττική

Φυσικά η μεγάλη απορία αφορά τις περιοχές και τις γραμμές στις οποίες θα τοποθετηθούν τα ηλεκτρικά λεωφορεία. Πρόκειται για μία απόφαση που βαρύνει τον ΟΑΣΘ και τον ΟΑΣΑ, για την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, αντίστοιχα.

Ο ΟΑΣΘ προχώρησε στη δημοσίευση ενός video στο οποίο μας ενημερώνει για όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, ενώ στο ίδιο video ακούμε και τις περιοχές από τις οποίες θα ξεκινήσει η χρήση των ηλεκτρικών λεωφορείων.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/1da5be1c86da2b769d18bba5bd47ff75.jpg

Αυτές είναι οι πρώτες περιοχές που θα ξεκινήσουν δρομολόγια τα ηλεκτρικά λεωφορεία

Οι περιοχές στις οποίες οι άνθρωποι θα μπορούν να μετακινούνται με ηλεκτρικά λεωφορεία πάρα πολύ σύντομα είναι ο Εύοσμος και η Πολίχνη στην Θεσσαλονίκη, με αυτή την αλλαγή να αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Δείτε το video με την πρόοδο που έχει σημειωθεί γύρω από το θέμα των ηλεκτρικών λεωφορείων και την ανακοίνωση των περιοχών από τα επίσημα χείλη του Κώστα Ταγγίρη, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου το ΟΑΣΘ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...