Θέλεις να αποκτήσεις τη νέα BMW X1; H Σπανός ΑΕ κάνει τα όνειρα σου πραγματικότητα!

Αν αναζητάς το ολοκληρωμένο premium compact SUV, η BMW X1 αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην κατηγορία. Και αν την αποκτήσεις από τη Σπανός ΑΕ απολαμβάνεις κορυφαία αξιοπιστία, τεχνογνωσία και after sales υπηρεσίες.

  • -
  • -

Η BMW έχει αφουγκραστεί εδώ και αρκετά χρόνια τη στροφή του κοινού προς τα SUV και crossover, προσφέροντας σήμερα μία πλήρη γκάμα μοντέλων, που ουσιαστικά απευθύνονται στις ανάγκες και επιθυμίες της συντριπτικής πλειοψηφίας του αγοραστικού κοινού. Η γερμανική εταιρεία είναι σήμερα ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη σκηνή των premium compact SUV με την ολοκληρωμένη Χ1 και την αμιγώς ηλεκτρική iX1. Αν αναζητάς ένα μοντέλο με πολυσχιδή προσωπικότητα, που συνδυάζει μία σειρά από στοιχεία που συναντάμε σε μοντέλα διαφορετικών κατηγοριών, τότε η X1 είναι η λύση. Γιατί, λοιπόν, να επιλέξεις το γερμανικό SUV και για ποιο λόγο να το αποκτήσεις από τη Σπανός ΑΕ; Έχουμε την απάντηση στα ερωτήματά σου… 

Γιατί σε εξιτάρει σχεδιαστικά

Δεν είναι τυχαίο ότι η Χ1 εξελίχθηκε σε success story για την BMW. Η γερμανική μάρκα ποτέ δεν αρκείται στο μέσο όρο και πάντα αναζητά την τελειότητα στα μοντέλα της. Με τη νέα X1 και την αμιγώς ηλεκτρική iX1 καταφέρνει και ορίζει νέα στάνταρ στην κατηγορία των premium C-SUV,  ανεξαρτήτως τεχνολογίας κίνησης. Καταρχήν, ξεχωρίζει με την επιβλητική, περιπετειώδη αλλά παράλληλα και νεανική σχεδίαση της. Δεν κρύβει την ταυτότητα της, υιοθετώντας στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλα τα μοντέλα της βαυαρικής μάρκας, όπως τα εντυπωσιακά νεφρά στην εμπρός μάσκα. Η σιλουέτα του αμαξώματος είναι θελκτική, αλλά παράλληλα αεροδυναμική! Με συντελεστή οπισθέλκουσας 0,26 Cd έχει ένα από τα πιο αεροδυναμικά σχήματα στην κατηγορία. 

Γιατί προσφέρει σύγχρονο και ποιοτικό εσωτερικό

Η καμπίνα των επιβατών την καθιστά ξεχωριστή και κυριολεκτικά είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία. Η ποιότητα κατασκευής ακολουθεί τα υψηλά στάνταρ της BMW, με τα υλικά να έχουν επιλεχθεί με προσοχή στην λεπτομέρεια. Η συναρμογή και το φινίρισμά τους σε κερδίζουν από τη στιγμή που θα βρεθείς στο εσωτερικό της και ουσιαστικά μαρτυρούν τον premium χαρακτήρα της. Αν είσαι φίλος και λάτρης της τεχνολογίας, τότε έχεις ακόμα περισσότερους λόγους να επιλέξεις την Χ1. Η BMW έχει κάνει άλματα εξέλιξης και το συνειδητοποιείς από τη στιγμή που θα αντικρύσεις τις δύο οθόνες πίσω από τη μεγάλη γυάλινη επιφάνεια στην κονσόλα.

O ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει διάσταση 10,25 ιντσών, ενώ αυτός του infotainment φτάνει τις 10,7’’. Στην οθόνη αφής φιλοξενείται η νεότερη γενιά του συστήματος πολυμέσων iDriveOS 8, το οποίο δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου στη χρήση του. Η περιήγηση στο μενού είναι εύκολη και απλή, ενώ έχει εξαιρετικά γρήγορη απόκριση χωρίς την παραμικρή υστέρηση! Φυσικά, υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ διαθέτει και θέση για επαγωγική φόρτιση κινητού. Βέβαια, η Χ1 δεν σου προσφέρει τα πάντα μόνο σε επίπεδο άνεσης και ψυχαγωγίας. Η BMW παραδοσιακά διακρίνεται για το κορυφαίο επίπεδο παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας που παρέχουν τα μοντέλα της, με την Χ1 να μην αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Στο εσωτερικό της, οι μετακινήσεις σου θα είναι πιο ασφαλείς από ποτέ, αφού στη διάθεσή σου έχεις μία σειρά από συστήματα υποβοήθησης που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση όποτε χρειαστεί.

Και όλα αυτά σε ένα απόλυτα ευρύχωρο περιβάλλον, το οποίο προσφέρει άφθονους χώρους για τέσσερις ή και πέντε ενήλικες, και ουσιαστικά την τοποθετεί στην κορυφή της κατηγορίας των C-SUV. Ακόμα και αυτοί που θα βρεθούν στην πίσω σειρά καθισμάτων απολαμβάνουν άφθονο χώρο για τα γόνατα και αέρα για το κεφάλι τους, με αποτέλεσμα ακόμα και τα πιο μακρινά ταξίδια να αποτελούν μία ευχάριστη εμπειρία στο εσωτερικό της. Τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές τους, που θα φιλοξενηθούν στο χώρο αποσκευών των 540 lt, με το πρακτικό διπλό πάτωμα

Γιατί μπορείς να επιλέξεις ό,τι σου ταιριάζει

Ένας ακόμα λόγος που η Χ1 αποτελεί την κορυφαία λύση στην κατηγορία των premium compact C-SUV, είναι η πολυσυλλεκτική γκάμα κινητήριων συνόλων στην οποία διατίθεται. Όποια αν η επιθυμία ή η προτεραιότητά σου, η γερμανική φίρμα έχει την απάντηση. Η Χ1 προσφέρεται με αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, ενώ είναι διαθέσιμη και σε έκδοση plug-in hybrid! Όμως, η πληρότητα που αναδεικνύει τη γκάμα της Χ1 είναι εμφανής και από το γεγονός ότι προσφέρεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση iX1 με απόδοση 204 ή 313 ίππων. Ανεξαρτήτως τεχνολογίας, το γερμανικό SUV μπορεί να συνδυαστεί με κάθε είδους κινητήρια μονάδα, διατηρώντας φυσικά το κορυφαίο επίπεδο άνεσης που διακρίνει τα μοντέλα της BMW. Και πάντα σε συνδυασμό με τα δυναμικά χαρακτηριστικά που μόνο τα αυτοκίνητα της γερμανικής μάρκας μπορούν να προσφέρουν. Ανεξαρτήτως κατηγορίας και αμαξώματος… 

Γιατί ΒΜΣπανός ΑΕ;

BMW και Σπανός ΑΕ είναι δύο έννοιες άμεσα συνυφασμένες και άρρηκτα συνδεδεμένες. Αποτελεί επίσημο έμπορο της γερμανικής μάρκας για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες και έχει καθιερωθεί ως ο πλέον ενδεδειγμένος για την αγορά και τη φροντίδα των μοντέλων της BMW. Από τη Σπανός ΑΕ μπορείς να αποκτήσεις όποιο καινούργιο μοντέλο της BMW σε έχει γοητεύσει, με τα πιο προνομιακά προγράμματα της αγοράς. Επιπλέον, αν σε ενδιαφέρει το leasing, η Σπανός ΑΕ προσφέρει τα μοντέλα της BMW με χρονομίσθωση στους πλέον ευνοϊκούς όρους.

Όμως, η σχέση σου με τον επίσημο έμπορο της BMW δεν ολοκληρώνεται με την αγορά του αυτοκινήτου. Το αντίθετο, μάλιστα, αφού σε αυτό ακριβώς το σημείο ξεκινάει! Η Σπανός ΑΕ είναι δίπλα σου στη συμβίωση με το νέο σου αυτοκίνητο και παρέχει τη φροντίδα που χρειάζεσαι. Με το πιο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, αλλά και κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό στις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία της BMW που έχεις επιλέξει. Η φιλοσοφία της Σπανός ΑΕ επικεντρώνεται στη σχέση με τον πελάτη εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και ποιότητα υπηρεσιών. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως βραβεύτηκε ως ο καλύτερος έμπορος BMW στην εξυπηρέτηση πελατών στην κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη! Η αξιοπιστία και η τεχνογνωσία είναι δύο στοιχεία που συνοδεύουν εδώ και δεκαετίες τη Σπανός ΑΕ και την έχουν καθιερώσει ως τον κορυφαίο έμπορο της BMW. Και μόνο τυχαίο δεν είναι, πως μόνο η Σπανός ΑΕ έχει στη χώρα μας πιστοποίηση BMW Classic.

Αν ονειρεύεσαι τη νέα Χ1 ή την ηλεκτρική iX1, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την αποκτήσεις από την Σπανός ΑΕ. Για να εξασφαλίσεις τις καλύτερες after sales υπηρεσίες που θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις απερίσπαστος και χωρίς άγχος τη συμβίωσή σου μαζί της. Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της Σπανός ΑΕ και μάθε περισσότερα για τη νέα BMW X1 ή να κλείσε ένα test drive για να διαπιστώσεις τους λόγους που τοποθετείται στην κορυφή της κατηγορίας των premium compact SUV.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...