Porsche Taycan γίνεται υποβρύχιο στο Ντουμπάι [video]

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και οχήματα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά στο Ντουμπάι. Εκτός από μια ηλεκτρική Porsche, που βγήκε από λεωφόρο-λίμνη σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

  • -
  • -

Σε ποτάμια μετατράπηκαν δρόμοι στο Ντουμπάι, μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες που έπληξαν το Εμιράτο. Οι Αρχές έδωσαν εντολή άπαντες να παραμείνουν στα σπίτια τους, καθώς ακόμη και το διεθνές αεροδρόμιο είχε γίνει μια μεγάλη λίμνη.

Η βροχή είναι ασυνήθιστη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οπότε αρκετοί δρόμοι δεν διαθέτουν συστήματα αποστράγγισης. Αυτό, έχει σαν αποτέλεσμα, το οδικό δίκτυο να μην μπορεί να απορροφήσει τον όγκο νερού και τα πάντα να πλημμυρίσουν.

dubai

Στους δρόμους υπάρχουν εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, τα οποία συγκεντρώνονται και συσσωρεύονται καθώς παραμένουν βυθισμένα. Στις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, πολυτελή οχήματα φαίνεται να επιπλέουν, με τους οδηγούς να τα παρατούν στο έλεος των καταιγίδων προκειμένου να σωθούν.

Αντέχουν τα ηλεκτρικά στο νερό

Ο οδηγός μιας Porsche Taycan επιχείρησε να περάσει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο παρασύρθηκε σιγά σιγά προς την απέναντι πλευρά, με το νερό να φθάνει στις πόρτες. Όσοι ήταν στο σημείο άρχισαν να βιντεοσκοπούν, με τον ατρόμητο οδηγό να συνεχίζει την πορεία του.

porsche

Δείτε ακόμη: Μπορεί ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο να κινηθεί κάτω από το νερό;

Αν και οι περισσότεροι θα περίμεναν το ηλεκτρικό σύστημα να βραχυκυκλώσει και η Taycan να ακινητοποιηθεί, ο οδηγός κατάφερε να βγάλει το όχημα ξανά στη στεγνή άσφαλτο, συνεχίζοντας την πορεία του λες και δεν συνέβη το παραμικρό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...