Τα 3 νέα SUV που έρχονται Ελλάδα - Δείτε ποια είναι

Με εγγύηση 7 ετών, σε ανταγωνιστικές τιμές και… στις πιο mainstream κατηγορίες της αγοράς, τα 3 νέα SUV της DSFK, θα βρίσκονται στη χώρα μας από τον Ιούνιο.

  • -
  • -

Η DFSK δραστηριοποιείται ήδη σε περισσότερες από 70 χώρες και πλέον, εισάγεται επίσημα και στην Ελλάδα, από τον όμιλο εταιρειών Σπανού. Σε μια εποχή που η απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου έχει γίνει δύσκολη υπόθεση για πολλούς, η DFSK έρχεται δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα προσφέροντας, μια σειρά από ευρύχωρα και οικογενειακά μοντέλα, σε συμφέρουσα τιμή.

Τον Ιούνιο η αρχή με τρία SUV

Από τον ερχόμενο Ιούνιο λοιπόν, τα τρία SUV της DFSK, που ανήκουν σε πολύ δημοφιλείς κατηγορίες, θα διατίθενται και στην ελληνική αγορά. Θα προσφέρουν πλήρη εξοπλισμό άνεσης, ψυχαγωγίας και ασφάλειας, αλλά και εγγύηση 7 ετών (ή 150.000 km)!

Το DFSK 500, τοποθετείται στη βάση της γκάμας και πρόκειται για ένα SUV με μήκος 4,38 m, το οποίο χρησιμοποιεί έναν κινητήρα βενζίνης 1,5 lt, ο οποίος συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το DFSK 600 είναι ένα μεγαλύτερο και ακόμα πιο ευρύχωρο SUV. Με μήκος 4,72 m και στάνταρ 7θέσια διαμόρφωση, θα δώσει λύσεις σε πολύτεκνους, αλλά και σε κάθε αγοραστή με αυξημένες μεταφορικές ανάγκες. Θα κυκλοφορήσει με κινητήρα βενζίνης 1,5 lt turbo, με 177 ίππους και φυσικά, θα συνδυάζεται με αυτόματο σασμάν.

Τέλος, στην κορυφή της γκάμας, θα βρίσκεται το plug-in hybrid SUV των 7θέσεων με την ονομασία, DFSK E5. Με μπαταρία χωρητικότητας 17,5 kWh και ηλεκτρικό μοτέρ 177 ίππων μπορεί να κινηθεί για 87 km αποκλειστικά με ρεύμα, ενώ με χρήση και του βενζινοκινητήρα των 1,5 lt (102 PS) η συνολική αυτονομία θα ξεπερνά τα 1.000 km.

Η ιστορία της DFSK

Η DFSK ιδρύθηκε το 2003, ως μια κοινοπραξία της Dongfeng Motor Corporation και του Sokon Group (σήμερα γνωστό ως Seres Group). Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της κατασκευάζοντας επαγγελματικά οχήματα, τα οποία προορίζονταν τόσο για την αγορά της Κίνας, όσο και για εξαγωγή.

Το 2007 πήρε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να διαθέσει τα μοντέλα της στην Ευρώπη, ενώ πριν κλείσει 10 χρόνια λειτουργίας ο όμιλος είχε κατασκευάσει ήδη 1.000.000 οχήματα και είχε κατακτήσει την 1η θέση στις εξαγωγές μικρών επαγγελματικών μεταξύ των ομοεθνών της.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού σε πολλές αγορές του πλανήτη, και έχοντας αποδείξει την αξιοπιστία των προϊόντων της, την επόμενη 10ετία η DFSK στράφηκε στην εξέλιξη και παραγωγή επιβατικών μοντέλων.

Η αρχή έγινε το 2014 με το πολυμορφικό DFSK 330, ενώ το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο της SUV, το DFSK 580. Από τότε, η γκάμα της έχει διευρυνθεί με περισσότερα από 10 μοντέλα SUV και MPV.

Δείτε ακόμα: Δοκιμάζουμε το SERES 5 4WD 80 kWh

Σήμερα, η DFSK διανύει ήδη την τρίτη 10ετία «ζωής» της. Ανήκει πλέον εξ’ ολοκλήρου στο Seres Group, εξελίσσει νέα μοντέλα στο κέντρο έρευνας και εξέλιξης του ομίλου στη Silicon Valley και διαθέτει 6 μονάδες κατασκευής οχημάτων και συστημάτων κίνησης στην Κίνα και στην Ινδονησία, με ικανότητα παραγωγής άνω των 500.000 οχημάτων ετησίως.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...