Αυτό είναι το φθηνότερο Audi στην Ελλάδα - Μεγάλη έκπληξη

Δεν πρόκειται για το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα του Γερμανού κατασκευαστή, αλλά για ένα δημοφιλές μικρομεσαίο με αποδοτικό κινητήριο σύνολο και χώρους για όλη την οικογένεια.

  • -
  • -

Όταν όλοι αναζητούν την premium αίσθηση, οι επιλογές που έχουν είναι δύο. Είτε ένα μοντέλο ενός κατασκευαστή που έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε δημιουργός premium προϊόντων, είτε ένα αυτοκίνητο από μία καταξιωμένη εταιρεία, γνωστή στο πολυτελές φάσμα αγοραστών. Όταν μιλάμε για την Audi φυσικά και έχουμε να κάνουμε με τη δεύτερη επιλογή, καθώς τα μοντέλα της ήταν πάντα υπόδειγμα ποιότητας.

Ποιο είναι όμως το φθηνότερο μέλος στηn γκάμα της; Πολλοί θα πόνταραν στο μικρότερο εξ αυτών, το οποίο δεν είναι άλλο από το supermini, A1. Με τιμή εκκίνησης όμως τις 24.980 €, παραδόξως δεν είναι το πιο οικονομικό μοντέλο που έχει να προσφέρει η Audi.

Η θέση αυτή ανήκει στο πιο δημοφιλές A3. Το μικρομεσαίο οικογενειακό στη βασική του έκδοση Sportback 30 TFSI, είναι το φθηνότερο Audi που μπορείς να αγοράσεις καινούργιο, με τιμή 23.980 . Συγκριτικά με τα δεδομένα της κατηγορίας η συγκεκριμένη τιμή αποτελεί μία από τις πιο δελεαστικές του segment.

1

Κάτω από το καπό κρύβεται ένας κινητήρας βενζίνης 1.000 κυβικών και 110 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Αυτά τα στοιχεία μεταφράζονται σε επιδόσεις της τάξης των 10,6 sec για τα πρώτα 100 km/h από στάση και 204 km/h τελική. Ικανοποιητικά νούμερα, ειδικά αν σκεφτούμε πως η μέση κατανάλωση βρίσκεται μόλις στα 5,5 lt/100km. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 380 lt, ενώ στον εξοπλισμό βρίσκουμε στοιχεία όπως ζάντες αλουμινίου, προβολείς τεχνολογίας LED και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Δείτε ακόμη: Ήρθε Ελλάδα το νέο Audi A3 allstreet – Φθηνότερο από τη Γερμανία (Τιμή)

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για τη συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...