Ποιο Ford είναι 2.000 ευρώ φθηνότερο στην Ελλάδα;

Με σημαντικό όφελος μπορεί κάποιος ή κάποια να αγοράσει ένα ιδιαίτερα αγαπημένο μοντέλο της Ford, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

  • -
  • -

Η Ford κάνει σημαντικά πιο εύκολη την απόκτηση ενός μοντέλου της με το οποίο το ελληνικό κοινό έχει ταυτιστεί ανά τα χρόνια, καθώς διαχρονικά οι πωλήσεις του είναι αρκετά υψηλές.

Το όφελος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.972 ευρώ, ποσό το οποίο αυξάνει κατά πολύ τον δείκτη value for money του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα κάνει ευκολότερη την απόκτησή του από το αγοραστικό κοινό.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/4e2f6b21091ed8016bbd9303609ffb4f.jpg

Ποιο είναι το μοντέλο που έχει όφελος σχεδόν 2.000 ευρώ;

Το αγαπημένο μοντέλο των αγοραστών στην Ελλάδα που πλέον προσφέρεται με όφελος της τάξης των 1.972 ευρώ είναι το Ford Focus. Το όφελος προσφέρεται στο πλαίσιο προσφοράς η οποία θα είναι διαθέσιμη για λίγο καιρό.

Δείτε ακόμα: Αυτό είναι το νέο Ford Puma - Η τιμή του στην Ελλάδα

Συγκεκριμένα, η προωθητική προσφορά αφορά αποκλειστικά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα και θα είναι σε ισχύ μέχρι να τελειώσει το απόθεμα. Αυτό σημαίνει ότι το χρονικό παράθυρο για να εκμεταλλευτεί κάποιος ή κάποια αυτήν την προσφορά είναι μικρό.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/8f715cbb1a63b651bd81e2ed2ee7c89e.jpg

Με τι κινητήρες προσφέρεται το Fortd Focus στην Ελλάδα;

Το Ford Focus είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης και diesel. Τα σύνολα βενζίνης είναι ήπια υβριδικά, με χωρητικότητα 1,0 λίτρου, ενώ αποδίδουν 125 και 155 ίππους. Η diesel επιλογή είναι στα 1,5 λίτρα και αποδίδει 115 ίππους.

Τα σύνολα βενζίνης μπορούν να συνδυαστούν τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, όσο και με αυτόματο Powershift εφτά σχέσεων. Ο diesel κινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο Powershift κιβώτιο ταχυτήτων οχτώ σχέσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...