Ποιο SUV της Ford αγοράζεις με προκαταβολή 4.799 ευρώ;

Με χαμηλό επιτόκιο, 8 χρόνια εγγύηση και όφελος 1.000 ευρώ, αυτό το Ford είναι πιο προσιτό από ποτέ!

  • -
  • -

Τα crossover έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, με τις προτάσεις στην κατηγορία να πληθαίνουν. Δεν είναι υπερβολή πως ανάλογα με τις επιθυμίες του οδηγού, υπάρχει και η αντίστοιχη πρόταση. Η Ford έχει μία πλήρη γκάμα SUV και crossover, αλλά αναμφίβολα αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το Puma. Το νεανικό και δυναμικό B-SUV, συνδυάζει την πρακτικότητα που προσφέρουν οι κατασκευές του είδους, με σπορ οδική συμπεριφορά. Στοιχείο που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της Ford…

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Ford Puma ST των 170 ίππων

Σήμερα, με το πρόγραμμα Ford Value, η απόκτηση του Ford Puma είναι πιο προσιτή από ποτέ! Με προκαταβολή από μόλις 4.799 €, χαμηλό επιτόκιο 2,99%, όφελος έως 1.000 € και εγγύηση οκτώ χρόνων, το δυναμικό crossover μπορεί να γίνει δικό σου. Με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο από τη βασική έκδοση, το Puma περιλαμβάνει σχεδόν ότι ζητάς από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο σήμερα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/6a482bb552a2d3168e746625b1aa4a6f.jpg

Επιπλέον, με τον πολυβραβευμένο Ecoboost ενισχυμένο και από σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, το Puma προσφέρει αποδοτικότητα, χαμηλή κατανάλωση, αλλά και πολύ καλές επιδόσεις που αναδεικνύουν τα δυναμικά του χαρακτηριστικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...