Ford Kuga: Δικό σου σήμερα με όφελος έως 5.000 ευρώ!

Το Ford Kuga καταφέρνει να καλύψει κάθε σου ανάγκη και σήμερα μπορείς να το αποκτήσεις με όφελος που φτάνει έως και τα 5.000 €!

  • -
  • -

Οι ανάγκες των περισσοτέρων δεν περιορίζονται στις καθημερινές μετακινήσεις. Σήμερα το αυτοκίνητο είναι ένας πραγματικός σύντροφος που φροντίζει να ικανοποιεί τις ανάγκες σου επτά μέρες την εβδομάδα. Ό,τι και αν χρειαστούμε πρέπει να είναι σε θέση να μας το προσφέρει στο μέγιστο βαθμό. Το Ford Kuga είναι ένα μοντέλο που καταφέρνει και ικανοποιήσει κάθε σου αίτημα ή επιθυμία. Ένα πραγματικό SUV με διττή προσωπικότητα, ικανό να προσαρμοστεί σε κάθε συνθήκη. Τι μπορείς να θέλεις από το αυτοκίνητο σου; To Ford Kuga έχει την απάντηση… 

Είναι άνετο;

Το Ford Kuga έχει μεγαλώσει σημαντικά και στη καμπίνα του προσφέρει άφθονους χώρους για πέντε ενήλικες. Δεν είναι τυχαίο, ότι σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο οι επιβάτες απολαμβάνουν 4,3 και 5,7 cm περισσότερο χώρο για ώμους και πόδια, ενώ προσφέρει 1,3 – 3,5 cm αέρα για το κεφάλι τους. Και αν είστε από αυτούς που σε μία έκθεση αυτοκινήτου ανοίγουν πρώτα τον χώρο αποσκευών, σημειώστε ότι με την πίσω συρόμενη σειρά καθισμάτων, ο χώρος αποσκευών μπορεί να φτάσει συνολικά έως και τα 645 km! Και όλα αυτά σε ένα αμάξωμα που εξακολουθεί να ξεχωρίζει για την σχεδιαστική ωριμότητα και θελκτικότητα του, με τις διαστάσεις του να κρύβονται επιμελώς, όντας εξαιρετικά συμπαγές. 

Πόσο μοντέρνα και ποιοτική είναι η καμπίνα;

Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής είναι ένα στοιχείο που παραδοσιακά χαρακτηρίζει τα μοντέλα της Ford και φυσικά το Kuga δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η προσεκτική επιλογή των υλικών και η συναρμογή τους σε κάθε γωνία της καμπίνας μαρτυρά την εξαιρετική ποιότητα της κατασκευής. Το περιβάλλον είναι απόλυτα ψηφιακό, με την διαιρούμενη οθόνη αφής να δεσπόζει στο κέντρο της κονσόλας. Μπροστά από τον οδηγό ο πίνακας οργάνων έχει ψηφιακή απεικόνιση σε διάσταση 12,3’’, προσφέροντας σημαντικές δυνατότητες παραμετροποίησης. 

Και σε επίπεδο τεχνολογιών; Τι προσφέρει;

Τα πάντα! Το σύστημα πολυμέσων με το λογισμικό Ford SYNC 3 προσφέρει όλες τις σύγχρονες δυνατότητες σύνδεσης του smartphone μέσω Apple CarPlay και Android Auto, επιτρέποντας τη χρήση λειτουργιών και εφαρμογών του κινητού στην οθόνη αφής. Ακόμα, το FordPass Connect με ενσωματωμένο modem μπορεί να μετατρέψει το Kuga σε κινούμενο WiFi hotspot, επιτρέποντας τη σύνδεση έως και δέκα συσκευών! Επιπλέον, με την σχετική εφαρμογή μπορεί να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση στο αυτοκίνητο μέσω του κινητού και μαζί πληροφορίες για την κατανάλωση, την αυτονομία της έκδοσης PHEV, live πληροφορίες για την κυκλοφορία στους δρόμους, και όχι μόνο. Το κορυφαίο τεχνολογικό του υπόβαθρο είναι φανερό και από την πλήρη σουίτα Ford Co-Pilot 360 των ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται τα νέα Adaptive Cruise Control (ACC) με Stop & Go, Speed Sign Recognition, Lane-Keeping και Blind Spot Assist και πλήθος άλλων που θα σας προσφέρουν άπλετη ασφάλεια στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και στο ταξίδι. 

Και οι κινητήρες; Τι επιλογές έχω;

Η Ford είναι μία από τις εταιρείες που δίνουν έμφαση στα δυναμικά χαρακτηριστικά, κατασκευάζοντας κινητήρια σύνολα που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους. Ο πολυβραβευμένος EcoΒoost αποτελεί ένα άλμα εξέλιξης, αφού καταφέρνει και συνδυάζει την εξαιρετική απόδοση και τις κορυφαίες επιδόσεις, με σημαντικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Στο Kuga διατίθεται σε δύο εκδοχές. Στην πρώτη περίπτωση, ο 1.500άρης EcoBoost αποδίδει 150 ίππους και εξασφαλίζει μέση κατανάλωση που αγγίζει μόλις τα 6,5 km/100 km! Βέβαια, η έκδοση που κερδίζει τις εντυπώσεις και αλλάζει τις ισορροπίες είναι το Kuga Plug-in Hybrid. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί το Νο1 σε πωλήσεις PHEV στην Ευρώπη, όντας μία απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά.

Κάνοντας χρήση του ηλεκτροκινητήρα σου επιτρέπει να καλύψεις έως και 56 km χωρίς στάλα καυσίμου, με την κατανάλωση να περιορίζεται σε μικτές συνθήκες στα 1,4 lt/100 km! Αν τώρα θελήσεις να απολαύσεις την οδήγηση, οι 225 ίπποι που κρύβονται κάτω από το καπό, είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σε εκτοξεύσουν στην ευθεία. Και όταν η ενέργεια της μπαταρίας στερέψει, σε έναν επιτοίχιο φορτιστή Wallbox, μόλις 3,5 ώρες είναι αρκετές για να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία των 14,4 Kwh. Κάτι που βέβαια μπορεί να γίνει και εν κινήσει, κάνοντας χρήση του καινοτόμου προγράμματος EV Charge! Επιλέγοντας το συγκεκριμένο προφίλ οδήγησης, ο κινητήρας βενζίνης αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο και φροντίζει για την αναπλήρωση της ενέργειας της μπαταρίας. 

Προσφέρει όσα ζητάς!

Το Ford Kuga είναι το απόλυτο SUV που έχει την απάντηση στα θέλω και τις ανάγκες σου. Η πολυσχιδής προσωπικότητα του το καθιστά ως τον ιδανικό σύντροφο για την καθημερινότητα, αλλά και για κάθε σου εξόρμηση, τη στιγμή που θα την αναζητήσεις. Και σήμερα, με το πρόγραμμα Ford Value η απόκτηση του είναι πιο προσιτή από ποτέ. Μπορείς να το κάνεις δικό σου τώρα με 8 χρόνια (ή 100.000 χλμ) εργοστασιακή Εγγύηση Ford Protect , προνομιακό επιτόκιο από 2,99% (12 – 60 μήνες, προκαταβολή από 20%) και όφελος 2.500€. Εναλλακτικά, μπορείς να αποκτήσεις ένα από τα ετοιμοπαράδοτα Ford Kuga και το όφελος να εκτοξευθεί στα 5.000 €! Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της Ford, μάθε περισσότερα για το Kuga και βρες τον κοντινότερο σε σένα αντιπρόσωπο για να το κλείσεις ή να το δεις από κοντά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...