Νέο Honda CR-V: Τιμές στην Ελλάδα

Η Honda παρουσίασε το ολοκαίνουριο CR-V στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας και τις τιμές όλων των εκδόσεων. Πόσο κάνει το ιαπωνικό SUV;

  • -
  • -

Η Honda παρουσίασε στην Ελλάδα την ολοκαίνουρια γενιά του CR-V, του δημοφιλούς SUV που έχει γράψει ιστορία στην κατηγορία του. Η νέα γενιά του CR-V έρχεται με μια σειρά από αναβαθμίσεις, τόσο σε επίπεδο σχεδίασης όσο και σε επίπεδο τεχνολογίας και επιδόσεων.

Σχεδιαστικά, το νέο CR-V είναι πιο δυναμικό και κομψό από ποτέ. Το εμπρός μέρος κυριαρχείται από τη μεγάλη μάσκα και τους προβολείς LED, ενώ το πίσω μέρος διαθέτει εντυπωσιακές λεπτές γραμμές και LED φωτιστικά σώματα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5c8ec4fe0f799e6495c4b7590fa4b2f3.jpeg

Στο εσωτερικό, το νέο CR-V είναι πιο ευρύχωρο και πολυτελές από πριν. Η καμπίνα είναι καλαίσθητη και προσεγμένη, με ποιοτικά υλικά και εργονομικό σχεδιασμό. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, με στάνταρ συστήματα όπως αυτόματο κλιματισμό, οθόνη αφής με διαγώνιο που μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 9 ίντσες, κάμερα οπισθοπορείας και πολλά άλλα.

Δείτε ακόμα: Honda: Σύντομα σε παραγωγή το plug-in CR-V με υδρογόνο!

Το κινητήριο σύνολο του νέου Honda CR-V

Τεχνολογικά, το νέο CR-V είναι κορυφαίο στην κατηγορία του. Διαθέτει το προηγμένο σύστημα υβριδικής κίνησης e:HEV της Honda, το οποίο συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων με δύο ηλεκτροκινητήρες. Η συνδυαστική ισχύς του συστήματος φτάνει τα 184 άλογα, ενώ η κατανάλωση καυσίμου είναι ιδιαίτερα χαμηλή, μόλις 5,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9c42199fe34ad0d5074229d938c5f598.jpeg

Πόσο θα κάνει στην Ελλάδα το Honda CR-V;

Η έναρξη της εμπορικής πορείας του νέου Honda CR-V στην Ελλάδα γίνεται με τέσσερις εκδόσεις. Η βασική ονομάζεται Elegance 2WD και κοστίζει 54.400 ευρώ. Ακολουθεί η Elegance 4WD με 57.900 ευρώ και η Advance 4WD με 63.700 ευρώ. Στην κορυφή της γκάμας είναι η plug in hybrid έκδοση με την ονομασία Advance Tech PHEV και τιμή 67.900 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...