MG ZS: To SUV με το μεγαλύτερο πορτ μπαγκάζ κάτω από 20.000 ευρώ

Χαμηλή τιμή και μεγάλο πορτ μπαγκάζ, αυτός είναι ο χρυσός συνδυασμός που προσφέρει το MG ZS, το πιο προσιτό B-SUV στην Ελλάδα.

  • -
  • -

Το MG ZS είναι ένα από τα πιο δημοφιλή SUV στην ελληνική αγορά, χάρη στον συνδυασμό της χαμηλής τιμής, της ευρυχωρίας και των σύγχρονων τεχνολογιών που προσφέρει.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του ZS είναι το μεγάλο πορτμπαγκάζ του, το οποίο φτάνει τα 448 λίτρα, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό στην κατηγορία των SUV κάτω από τα 20.000 ευρώ.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/1cb8b5e189919ff9ac7f3b97c6899379.jpg

Πέρα από τα λίτρα του πορτ μπαγκάζ του MG ZS

Ο χώρος αποσκευών του ZS είναι τετραγωνισμένος και επίπεδος, με αυξημένες διαστάσεις σε μήκος, πλάτος και ύψος. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων, όπως έπιπλα, εξοπλισμό camping ή αντικείμενα που χρησιμοποιούνται σε διάφορα σπορ. Επιπλέον, το MG ZS διαθέτει ράγες οροφής για τη μεταφορά επιπλέον φορτίου.

Δείτε ακόμα: Νέο MG ZS: Αλλάζει τα δεδομένα στα B-SUV

Το μεγάλο πορτμπαγκάζ του ZS είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για όσους αναζητούν ένα SUV που μπορεί να τους εξυπηρετήσει σε διάφορες δραστηριότητες. Είναι επίσης ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο για όσους έχουν οικογένεια, καθώς τους προσφέρει χώρο για να μεταφέρουν τις αποσκευές τους και τα αθλητικά είδη των παιδιών τους.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/91d2cb5bb45b91e8bd2f9534b084645c.jpg

Αχτύπητος ο συνδυασμός με τη χαμηλή τιμή για το MG ZS

Φυσικά, ένας από τους λόγους που κάνει το MG ZS ιδιαίτερα ελκυστικό είναι το χαμηλό κόστος κτήσης, αφού η βασική έκδοση ξεκινά από 18.950 ευρώ, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο οικονομικά SUV στην αγορά.

Το MG ZS είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα SUV με μεγάλη χωρητικότητα πορτ μπαγκάζ, προσιτή τιμή και σύγχρονες τεχνολογίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...