Νέο MG ZS: Αλλάζει τα δεδομένα στα B-SUV

Η ποιότητα πρέπει να είναι προσιτή σε όλους, αλλιώς δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτό το όραμα υλοποιεί η MG με το ZS, το ισχυρό «όπλο» της για την πιο ανταγωνιστική κατηγορία της αγοράς, εκείνη των B-SUV.

  • -
  • -

Η επιστροφή της MG Motor στην ελληνική αγορά έγινε με εμφατικό τρόπο, καθώς η εταιρεία ήρθε στη χώρα μας με μία πλήρη γκάμα, η οποία περιλαμβάνει προτάσεις που ικανοποιούν το μεγαλύτερο ποσοστό των υποψήφιων αγοραστών.

Μεταξύ αυτών, το μοντέλο που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το MG ZS. Ανήκει στην κατηγορία των B-SUV, δηλαδή σε εκείνη στην οποία στρέφονται όλο και περισσότεροι αγοραστές, αφού αποτελεί τη χρυσή τομή ανάμεσα στο compact μέγεθος και τους μεγάλους χώρους.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5f5a51e16f34537c6ffd0079696b2fba.jpg

Αμφότερα είναι χαρακτηριστικά που συναντάμε στο MG ZS σε μέγιστο βαθμό, όμως το σημαντικότερο γνώρισμα του μοντέλου είναι ότι προσφέρει τα παραπάνω, με έναν δείκτη value for money που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Εντυπωσιακός εξοπλισμός, σε ακόμα εντυπωσιακότερη τιμή

Με τιμή 18.950 € και εξοπλισμό που ξαφνιάζει ευχάριστα, το MG ZS είναι σήμερα το πιο προσιτό B-SUV της αγοράς στην έκδοση Exclusive. Στοιχεία που δείχνουν την πληρότητα του εξοπλισμού είναι το infotainment με οθόνη 10,1", η συμβατότητα με Android Auto και Apple CarPlay, οι ζάντες 17", το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, οι προβολείς Full LED και οι αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω.

Αν και ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης κρίνεται παραπάνω από επαρκής, αυτό που εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο είναι ο εξοπλισμός της αμέσως επόμενης έκδοσης με την ονομασία Luxury, η οποία με 20.550 ευρώ, έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τα επιπλέον στοιχεία που φέρνει είναι η δορυφορική πλοήγηση, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με την ονομασία Virtual Cockpit Display, το ηχοσύστημα 6 ηχείων με 3D sound, τα δερμάτινα καθίσματα με eco leather και τα εμπρός φώτα ομίχλης.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5b4f396a5aea5c943c02eae4408b369f.jpg

Το αποκορύφωμα έρχεται στην έκδοση Luxury Plus, η οποία διαθέτει περισσότερα από όσα θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος, σε τιμή που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως ευκαιρία, αφού κοστίζει 25.150 ευρώ. Σε αυτή την έκδοση συναντάμε πανοραμική κάμερα 360°, Auto Hold, πρόσβαση και εκκίνηση χωρίς κλειδί, ζάντες 17" «Tomahawk»,  και ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο προς έξι κατευθύνσεις.

Κανένας συμβιβασμός σε ποιότητα, άνεση, ασφάλεια και χώρους

Το MG ZS προσφέρει όλα τα παραπάνω, ενώ παράλληλα αριστεύει στους τομείς της ασφάλειας, αλλά και της ποιότητας. Φυσικά οι χώροι αγγίζουν την κορυφή της κατηγορίας, καθώς οι ανάγκες των σύγχρονων οικογενειών είναι όλο και μεγαλύτερες. Αντιπροσωπευτικότερο δείγμα της ευρυχωρίας του MG ZS είναι ο όγκος του πορτμπαγκάζ, ο οποίος αγγίζει τα 448 λίτρα, ώστε να μη χρειάζονται συμβιβασμοί.

Για την κίνηση του MG ZS φροντίζουν δύο σύγχρονα και οικονομικά μηχανικά σύνολα βενζίνης. Ο κινητήρας 1.5 των εκδόσεων Exclusive και Luxury αποδίδει 106 ίππους, ενώ στην έκδοση Luxury Plus ένας 1.0 turbo 111 ίππων συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή προαιρετικά με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων για να αποτελέσει την κορυφαία πρόταση επιδόσεων, οικονομίας και ευκολίας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/1a74ebc8979f4021afb3c34751890887.jpg

Επιπλέον, το B-SUV της MG διατίθεται και ως αμιγώς ηλεκτρικό με την ονομασία ZS EV, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις Η πρώτη έχει μπαταρία με χωρητικότητα 51 kWh, προσφέρει αυτονομία 320 km και διαθέτει ισχύ 156 ίππων, ενώ η δεύτερη έχει μπαταρία 72 kWh, μπορεί να καλύψει 440 km χωρίς να χρειαστεί φόρτιση και η ισχύς του κινητήρα ανεβαίνει στους 177 ίππους. Όσον αφορά τη φόρτιση, είναι μία διαδικασία που και στις δύο περιπτώσεις γίνεται ταχύτατα, καθώς ο χρόνος για να πάει το ποσοστό από το 30% μέχρι το 80% είναι 30 λεπτά.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/7004af0c623ebc44dec59faa588d6a7e.jpeg

Αναπνέετε πάντα τον πιο καθαρό αέρα

Ένα στοιχείο που ξεχωρίζει στον εξοπλισμό του MG ZS, τόσο στις βενζινοκίνητες εκδόσεις, όσο και στις ηλεκτρικές, είναι το σύστημα καθαρισμού αέρα, που περιλαμβάνεται στον κλιματισμό. Ο αέρας που μπαίνει στην καμπίνα περνάει μέσα από φίλτρο σωματιδίων PM 2.5, οπότε διατηρείται ένας εξαιρετικά καλός Δείκτης Ποιότητας Αέρα (AQI).

Τομέας στον οποίο δεν έχει γίνει καμία υποχώρηση είναι εκείνος της ασφάλειας, με συστήματα όπως το Blind Spot Monitoring (Ανίχνευση τυφλού σημείου) και το Rear Traffic Alert (Προειδοποίηση οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας) για την πρόληψη και την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων, να ξεχωρίζουν.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/b54d334b4709b1f1c44dc3d66a55aa23.jpg

Το MG ZS καταφέρνει να είναι το B-SUV της ελληνικής αγοράς με τον υψηλότερο δείκτη value for money, ενώ ταυτόχρονα είναι και το πιο πλήρες. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί και προσφέρει στον σύγχρονο αγοραστή όλα όσα έχει ανάγκη, χωρίς να απαιτεί υποχωρήσεις σε ποιότητα, άνεση και διαθέσιμους χώρους.

Μάθετε περισσότερα για το νέο MG ZS και αποκτήστε το δικό σας στο δίκτυο των αντιπροσώπων της MG Motor σε όλη την Ελλάδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...