Τσάμπα μάγκας χτυπά γυναίκα στη μέση του δρόμου στην Αθήνα [video]

Στον δρόμο και ειδικά σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος, πολλές φορές ο εκνευρισμός είναι έκδηλος. Ωστόσο, το να χτυπήσεις κάποιον και ειδικά γυναίκα, είναι μια επαίσχυντη πράξη.

  • -
  • -

Η βία δεν έχει καμία θέση ανάμεσά μας. Οτιδήποτε κι αν έχει συμβεί προηγουμένως, οποιαδήποτε στιχομυθία κι αν έχει προηγηθεί, τίποτα δεν δικαιολογεί τη χειροδικία, πόσο μάλλον από έναν άντρα σε μια γυναίκα.

Στο βίντεο που κοινοποίησε χρήστης του TikTok, φαίνεται ένας άντρας να λογομαχεί με γυναίκα στη μέση του δρόμου, στην Αθήνα. Ο παλικαράς, πλησιάζει την κυρία που οδηγεί, της μιλά έντονα, κλωτσά την πόρτα του αυτοκινήτου και στη συνέχεια σηκώνει το χέρι και τη χτυπά. 

Κάνοντας εμφανώς επίδειξη δύναμης και συμπεριφερόμενος προκλητικά, ο «τσάμπα μάγκας» κοροϊδεύει ακόμη και τη χροιά της φωνής της, σε ένα συμβάν πραγματικά ντροπιαστικό.

Τα πλάνα από το απαράδεκτο σκηνικό έχουν ήδη κυκλοφορήσει στα social media - δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς και που σημειώθηκε το συμβάν - με τον μαυροφορεμένο άντρα να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Δείτε το βίντεο με την απαράδεκτη πράξη 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...