Κυκλικός κόμβος που περνάει τρένο από μέσα! Πού βρίσκεται; [video]

Οι κυκλικοί κόμβοι μειώνουν το κυκλοφοριακό και αυξάνουν την οδική ασφάλεια, συνδυάζοντας πολλαπλούς δρόμους, χωρίς να χρειάζονται φανάρια. Σε έναν, όμως, περνάει μέχρι και τρένο.

  • -
  • -

Οι περισσότεροι οδηγοί είναι εξοικειωμένοι με τους κυκλικούς κόμβους, καθώς πρόκειται για μια λύση που επιλέγεται πολύ συχνά, ειδικά στους ευρωπαϊκούς δρόμους, καθώς η λειτουργία τους είναι απλή, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Κυκλικοί κόμβοι υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη, παράμετρος που καθορίζεται από τον διαθέσιμο χώρο, αλλά και τους δρόμους που πρέπει να εξυπηρετηθούν κάθε φορά. Αυτό οδηγεί σε μικρότερους ή μεγαλύτερους κυκλικούς κόμβους, απλούς στη διαμόρφωση ή και αρκετά πολύπλοκους.

kiklikos-komvos-treno

Ο μοναδικός κυκλικός που περνάει τρένο από μέσα

Ωστόσο, υπάρχει ένας κυκλικός κόμβος ο οποίος είναι τελείως διαφορετικός από όλους τους άλλους, καθώς πρόκειται για τον μοναδικό που εκτός από δρόμους για αυτοκίνητα, εξυπηρετεί και μία σιδηροδρομική γραμμή.

Δείτε ακόμα: Κυκλικός κόμβος μέσα σε τούνελ; Και όμως υπάρχει! [video]

Βλέποντας φωτογραφίες τραβηγμένες από αέρος αυτός ο κυκλικός κόμβος προκαλεί εντύπωση, καθώς η διέλευση τρένου σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Επιπλέον, αυτή η εικόνα δημιουργεί απορίες σχετικά με τη ρύθμιση της κυκλοφορίας όταν από τον κόμβο πρέπει να περάσει το τρένο.

komvos-kiklikos-treno

Πού είναι ο κυκλικός κόμβος με τη σιδηροδρομική γραμμή;

Ο κυκλικός κόμβος με αυτήν την ιδιαιτερότητα βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην πολιτεία της Georgia, στα περίχωρα της πόλης Sandersville. Δημιουργήθηκε πριν λίγα χρόνια και η παρακολούθηση του video με τη διέλευση του τρένου, είναι μια διαφορετική εμπειρία.

Πατήστε εδώ για να δείτε στον χάρτη, πού ακριβώς βρίσκεται ο κυκλικός κόμβος με τη σιδηροδρομική γραμμή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...