Απίστευτο video: Κλέφτες με ποδήλατα ρήμαξαν ένα Audi και έγιναν καπνός!

Μέρα-μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο, οι… τσαντάκηδες με τα ποδήλατα έσπασαν το πίσω παρμπρίζ του Audi A7, πήραν ότι ήθελαν και έφυγαν «κύριοι».

  • -
  • -

Ένα σοκαριστικό video στο TikTok δείχνει ότι πλέον, οι κλέφτες έχουν γίνει αδίστακτοι και δρουν ανενόχλητοι σε μεγάλες πόλεις, ακόμη και σε κεντρικούς δρόμους. Στο Λονδίνο λοιπόν, μέρα-μεσημέρι, βλέπουμε μια «ομάδα τσαντάκηδων» με ποδήλατα, οι οποίοι έσπασαν το πίσω παρμπρίζ ενός Audi A7 Sportback και πήραν από το πορτμπαγκάζ τσάντες και ό,τι άλλο βρήκαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς δεν τους… ενοχλεί στο έργο τους και στη συνέχεια, φεύγουν ανενόχλητοι με τα ποδήλατά τους. Οι δράστες είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους, ενώ φορούσαν και προστατευτικά κράνη, αφού πάνω από όλα είναι η ασφάλεια…

Πού ήταν η αστυνομία;

Σύμφωνα με σχόλια χρηστών στο viral video του TikTok, οι αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν στο σημείο μέσα σε 20 λεπτά, όμως ήδη ήταν αργά. Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τους κλέφτες με τα ποδήλατα, παρά το γεγονός ότι το συμβάν σημειώθηκε σε έναν κεντρικό δρόμο της βρετανικής πρωτεύουσας και ο συναγερμός του Audi A7 ενεργοποιήθηκε μόλις οι δράστες έσπασαν το τζάμι του οχήματος.

Λέγεται πάντως ότι οι κλέφτες είχαν καλή… λεία με τις τσάντες που πήραν από το πορτμπαγκάζ, παρά το γεγονός ότι δεν δίνονται επίσημα στοιχεία σχετικά με την αξία των αντικειμένων που έκλεψαν. Όπως όλα δείχνουν όμως, οι κλέφτες με τα ποδήλατα ήξεραν που να χτυπήσουν, κρίνοντας από το γεγονός ότι πήγαν στοχευμένα στο πίσω μέρος του μαύρου Audi και έκαναν κομμάτια το συγκεκριμένο παρμπρίζ. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο ιδιοκτήτης να άνοιξε τον χώρο αποσκευών πριν κλειδώσει το όχημα και οι κλέφτες να είδαν τις τσάντες, αποφασίζοντας να τις πάρουν στη συνέχεια, μόλις απομακρυνθεί.

@emiliam0127 #westlondoncrime #scambags #bikecrime #besafe ♬ Halloween Theme Song - Ultimate Halloween Bash


 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...